Τον πρόδωσαν τα τατουάζ! Ντόπιος αναγνώρισε τον δράστη της δολοφονίας στη Χαλκίδα -Ράβδιζε ελιές στο χωράφι του | ΕΛΛΑΔΑ

Estimated read time 1 min read

Ένα τατουάζ με δράκους και σκορπιούς στο δεξί χέρι του 27χρονου Σύρου, που εμπλέκεται στη δολοφονία του επιχειρηματία στη Χαλκίδα, οδήγησε τις Αρχές στα ίχνη του στη Μεσαρά Κρήτης.

Όπως έγινε γνωστό, ο δεύτερος εμπλεκόμενος στην υπόθεση της δολοφονίας συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στην Κρήτη. Κάτοικος της περιοχής, που είχε αναθέσει σε συνεργείο αλλοδαπών το μάζεμα των ελιών του, παρατήρησε το τατουάζ του 27χρονου και το αναγνώρισε στις φωτογραφίες των δραστών που είχε δημοσιεύσει η ΕΛ.ΑΣ. στο διαδίκτυο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθη ο δεύτερος εμπλεκόμενος στη δολοφονία του επιχειρηματία στη Χαλκίδα -Εχει καταφύγει στην Κρήτη

Ο ιδιοκτήτης του ελαιώνα διασταύρωσε το τατουάζ και αποφάσισε να ενημερώσει το Αστυνομικό Τμήμα Μεσαράς.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο Cretalive, ο διοικητής και υποδιοικητής του ΤΑΕ Μεσαράς διερεύνησαν την πληροφορία και τελικά συνέλαβαν τον 27χρονο Σύρο, Issa Bayman.

Ο 27χρονος γνώριζε πως οι εικόνες του είχαν δημοσιευθεί από την αστυνομία

Φαίνεται, μάλιστα, όπως προέκυψε κατά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε ο δράστης, πως ο Σύρος είχε μπει στην ιστοσελίδα της αστυνομίας και είχε διαπιστώσει πως οι φωτογραφίες του κυκλοφορούσαν εκεί.

Όπως αναφέρει το Cretalive, ο 27χρονος σχεδίαζε να μεταβεί από την περιοχή της Βαγιωνιάς στα ΚΤΕΛ των Μοιρών, προκειμένου να φύγει το συντομότερο δυνατόν από την περιοχή. Όταν εντοπίστηκε από τους δύο αξιωματικούς του ΤΑΕ Μεσσαράς περπατούσε στον δρόμο με άλλον αλλοδαπό με σκοπό να κάνει ωτοστόπ.

Ο 27χρονος θα προσαχθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών Χαλκίδας, όπως βέβαια και ο 46χρονος συγκατηγορούμενός του που συνελήφθη στην Ολλανδία. Η μεταγωγή του αναμένεται να γίνει το βράδυ της Τρίτης.



Πηγή άρθρου www.iefimerida.gr

You May Also Like

More From Author