Τεράστια φυτεία κάνναβης στο Μυλοπόταμο – Εντοπίστηκαν 748 δενδρύλλια και 638 φυτώρια – Ρέθυμνο

Estimated read time 1 min read



Ρέθυμνο








Κατασχέθηκαν 2 φορτηγά και 34.100 ευρώ – 3 συλλήψεις

Τεράστια φυτεία κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί της Κρήτης σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Η συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης ολοκληρώθηκε σήμερα και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 3 ημεδαπών ανδρών.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους της αγροτικής περιοχής φυτεία αποτελούμενη από 748 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης (ύψους έως 70 εκατοστών).

Από την έρευνα προέκυψε ότι τρείς ημεδαποί καλλιεργούσαν από κοινού την εν λόγω φυτεία με σκοπό την αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους.

Ενώ, μετά τις έρευνες στα σπίτια των ανδρών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 638 φυτώρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 34.100 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον κατασχέθηκαν 2 φορτηγά αυτοκίνητα ως μέσα τέλεσης παράνομων ενεργειών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Σημειώνεται πως στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου και Ρεθύμνης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.










Πηγή άρθρου www.neakriti.gr

You May Also Like

More From Author