Τελικός J2US: Μεγάλοι νικητές οι Νάσος Παπαργυρόπουλος και Ζόζεφιν – Τηλεόραση

Estimated read time 1 min read

Ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (26/12) ο μεγάλος τελικός του μουσικοχορευτικού show “J2US” που προβλήθηκε live στο Open, με νικητές τους Νάσο Παπαργυρόπουλο και Ζόζεφιν.

Το ζευγάρι διαγωνίστηκε μαζί με τους υπόλοιπους φιναλίστ τραγουδώντας το Phantom of the Opera και κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη πρωτιά, καθώς είχε μια εξαιρετική εμφάνιση.

Αντίπαλοί τους ήταν οι: Κατερίνα Ζαρίφη – Αναστάσιος Ράμμος, Λευτέρης Πανταζής – Ζωή Δημητράκου.

Η μεγάλη νίκη αφιερώνεται στον φιλανθρωπικό στόχο του “J2US”, που φέτος είναι να στηρίξει την ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων) και το Γηροκομείο Πειραιώς.

“Ο δικός μας Θάνος”, ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS247.

Όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό

Η βραδιά ήταν γεμάτη μουσική, γέλιο, χορό, τραγούδι, εκπλήξεις και λαμπερούς καλεσμένους.

Τα άλλα δύο ζευγάρια που διεκδίκησαν την πρωτιά, οι Λευτέρης Πανταζής και Ζωή Δημητράκου και Αναστάσιος Ράμος και Κατερίνα Ζαρίφη έβαλαν τα δυνατά τους και είχαν εξαιρετικές εμφανίσεις ερμηνεύοντας τα “Δεν έχω παλάτια και λεφτά” και “Απόψε Σιωπηλοί” αντίστοιχα.

Ο παραγωγός και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης ανέβασε το κέφι στα ύψη, παρέα με τους τέσσερις κριτές, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή, Βίκυ Σταυροπούλου και Μαρία Μπακοδήμου.

Η κύρια καλεσμένη της βραδιάς ήταν η “απόλυτη σταρ” Άννα Βίσση, η οποία τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και απογείωσε το show.

Η κοινή εμφάνιση Άννας Βίσση – Δέσποινας Βανδή

Το highlight της βραδιάς, όμως, ήταν ένα: η κοινή εμφάνιση στη σκηνή του “J2US” της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή, δύο τραγουδιστριών με τεράστια καριέρα, που τις περασμένες δεκαετίες θεωρούνταν “εχθροί” μεταξύ τους.

Η εκρηκτική σύμπραξή τους έβαλε “φωτιά” στο πλατό και ενθουσίασε τόσο τους παρευρισκόμενους, όσο και τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν από το σπίτι.

“Φωτιά” άναψε και στο twitter με τα μοναδικά σχόλια των χρηστών, που λάτρεψαν την εμφάνισή τους.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr



Πηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author