Τα πρώτα στοιχεία για τον σκελετό που βρέθηκε θαμμένος σε αυλή

Estimated read time 1 min read

Σήμερα το πρωί οι ιδιοκτήτες σπιτιού στην Κυπαρισσία παρατήρησαν το διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε σημείο της αυλής. Αποφάσισαν να σκάψουν και βρέθηκαν μπροστά σε έναν σκελετό!

Στο σπίτι έμενε ο 39χρονος σύντροφος της 42χρονης Ρουμάνας Μόνικας Γκιους, που αγνοείται από τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ ο σύντροφός της έχει φύγει και βρίσκεται στη Ρουμανία. Ο Ρουμάνος εργαζόταν για λογαριασμό της οικογένειας στην οποία ανήκει το σπίτι στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας και φρόντιζε το κτήμα. Ο 39χρονος έφυγε ξαφνικά, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα μετρίου αναστήματος. Και αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση θρίλερ και να αποδειχτεί εάν όντως πρόκειται για την 42χρονη που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Η γυναίκα βρισκόταν 20 χρόνια στην Ελλάδα, ενώ τα τρία της παιδιά ζουν και εργάζονται στη Μεγάλη Βρετανία.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ιατροδικαστής του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιάννης Δούζης, «ολοκληρώθηκε η αυτοψία στο χώρο που βρέθηκε ο σκελετός και η εκταφή του, ενώ όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα μετρίου αναστήματος». Ενώ αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθούν και εξετάσεις DNA, μέσω των ιστών που βρέθηκαν στον σκελετό.

Ξέσπασε η ξαδέρφη της 42χρονης

Η ξαδέρφη της εξαφανισμένης γυναίκας, Μιχαέλα Μπόρος, ξέσπασε μετά την ανακάλυψη του σκελετού: «Υποψιάζομαι πολλά αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα. Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί ο πρώην σύντροφός της που ίσως να ξέρει περισσότερα. Να μας εξηγήσει κιόλας γιατί την ημέρα που έφυγε άφησε μέσα στο σπίτι τα υπάρχοντά του. Τα ρούχα του βρέθηκαν κρεμασμένα στα σχοινιά. Τι να κάνω, τι μπορώ να κάνω έτσι όπως έγιναν τα πράγματα. Αισθάνομαι χαμένη και ζαλισμένη με αυτό που έχει συμβεί. Τα έχω χαμένα. Ήταν κάτι που το περίμενα, δυστυχώς από την αρχή είχα σκεφτεί πως αυτό ήταν τέλος της Μόνικας απλά δεν είχαμε τις αποδείξεις. Δεν ξέρω ειλικρινά τι να πω. Η αστυνομία είχε πάει τόσες φορές σε αυτό το σπίτι και είχε ψάξει τα πάντα. Κανένας δεν κατάλαβε πως το τσιμέντο ήταν καινούργιο και πως κάποιος πρέπει να το είχε ρίξει πρόσφατα, χάθηκε χρόνος».

Μάλιστα όπως ανέφερε στο protothema.gr οι Αρχές είχαν ερευνήσει το σπίτι μετά την εξαφάνιση της ξαδέρφης της: «Ήξεραν ότι κάπου εκεί πρέπει να ήταν θαμμένη διότι με την καραντίνα δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Από την άλλη ο σύντροφός της δεν είχε αυτοκίνητο πως έφυγε τόσο ξαφνικά. Τα οστά βρέθηκαν θαμμένα στην αυλή του σπιτιού. Είχαν κάνει έρευνες μέχρι και στο βόθρο του σπιτιού. Η αστυνομία είχε καλέσει ακόμα και την πυροσβεστική γιατί στο καπάκι είχε βρεθεί φρέσκο τσιμέντο όταν άνοιξαν βρήκαν μόνο μπάζα, αλλά κανένας δεν κατάλαβε πως ήταν φρέσκα κι αυτά. Ήταν αυτά που είχε σκάψει ο δράστης όταν άνοιγε τον λάκκο για να βάλει μέσα στην Μόνικα. Μέσα στο βόθρο τα έριξε».

Η ξαδέρφη της 42χρονης, που δήλωσε τον περασμένο Μάιο την εξαφάνιση της, υποστήριξε ότι είχε να την δει από το Φεβρουάριο του 2021.

Πηγή άρθρου www.newsbreak.gr

You May Also Like

More From Author