Ταυτοποίηθηκε η σορός της δολοφονημένης γυναίκας στη βαλίτσα: Πρόκειται για 38χρονη Κινέζα – Έγκλημα

Estimated read time 1 min read

Στην 38χρονη Κινέζα Lin Qiu Yun για την οποία είχε εκδοθεί missing alert, που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στις 17 Οκτωβρίου, ανήκε τελικά η σορός της δολοφονημένης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα, σε δασική περιοχή στα Βίλια. Η ταυτοποίηση ήταν άμεση και τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια έδωσε τις απαντήσεις μέσω DNA.

Μοιραία πλέον οι έρευνες της Ασφάλειας στρέφονται στην “Chinatown” του κέντρου, ώστε να δοθούν απαντήσεις γύρω για τον φρικτό της θάνατο και την απόρριψη της σορού της με αυτόν τον τρόπο.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: “Ανακοινώνεται ότι όπως προέκυψε δακτυλοσκοπικά, η σορός που βρέθηκε μεσημβρινές ώρες της 29-12-2020 σε δασική έκταση στην περιοχή Κάζα Βιλίων Αττικής, ταυτοποιήθηκε με 38χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Κίνας για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 17-10-2020 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας”.

Τι έδειξε προηγουμένως η νεκροτομή

Τα αίτια θανάτου είναι απροσδιόριστα λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης, ωστόσο δεν εντοπίστηκαν κακώσεις οστών. Βεβαίως, δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα του ασφυκτικού θανάτου που θεωρείται πιθανός παρά την έλλειψη στοιχείων που χρειάζονταν. Ο χρόνος θανάτου τοποθετείται περίπου 2,5 μήνες πριν.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το απόγευμα της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου εντοπίστηκε από παρέα κυνηγών σε δασική περιοχή στα Βίλια, μία βαλίτσα στο εσωτερικό της οποίας υπήρχε διπλωμένη η σορός της άτυχης γυναίκας.

Στο σημείο κλήθηκε και έφτασε άμεσα κλιμάκιο αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και των Εγκληματολογικών Ερευνών που διενήργησαν αυτοψία και συγκέντρωσαν προσεκτικά τα στοιχεία. Το σώμα της ήταν γυμνό δεν είχε κάποιο χαρακτηριστικό σημάδι και φορούσε μόνο το εσώρουχό της.



Πηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author