Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες από σκάγια καραμπίνας και πέτρες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας Ρομά για το Πέραμα

Estimated read time 1 min read

Οι δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά στα πόδια

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από σκάγια κυνηγετικού όπλου σε επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στα Μέγαρα
κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο από αστυνομικά πυρά ενός 20χρονου Ρομά.

Οι συγκεντρωμένοι επιδόθηκαν σε πετροπόλεμο εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, έκαψαν λάστιχα και διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική Αθηνών-Κορίνθου, και στα δύο ρεύματα, στο ύψος των Μεγάρων.

Δύο μέλη της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο δέχθηκαν σκάγια από καραμπίνα στα πόδια και διακομίσθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Δύο ακόμη αστυνομικοί τραυματίστηκαν από πέτρες, ο ένας εκ των οποίων χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Παρόμοιες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας με αποκλεισμό δρόμων έγιναν και στο 95ο χιλιόμετρο στο ύψος του Ζευγολατιού αλλά και στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Καλαμάτας, στον κόμβο των Αρφαρών, στην Μεσσηνία.

Λόγω των επεισοδίων στα Μέγαρα διακόπηκε για αρκετή ώρα η κυκλοφορία στην παλιά Εθνική Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της οδού Μίνωας.

Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.



Πηγή άρθρου www.parapolitika.gr

You May Also Like

More From Author