Τέλος στo θρίλερ με τους 3 κτηνοτρόφους στο Ρέθυμνο – Ρέθυμνο

Estimated read time 1 min read



Ρέθυμνο







Είναι καλά στην υγεία τους

Μετά από αρκετές ώρες αγωνίας καθώς ήταν αδύνατη η επικοινωνία μαζί τους, έδωσαν σημεία ζωής οι τρεις άνδρες που είχαν μεταβεί σε ορεινή περιοχή της Ελεύθερνας Ρεθύμνου. Σύμφωνα με τον διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρεθύμνου Θεοδόση Χασάπη οι άνδρες απάντησαν στο τηλέφωνο και είναι καλά στην υγεία τους.

Επειδή πρόκειται για δύσβατο σημείο τα μηχανήματα ανοίγουν το δρόμο για να κατέβουν οι τρεις κτηνοτρόφοι από το σημείο.Πρόκειται για αντιδήμαρχο, τον αδερφό και τον κουνιάδο του που είχαν δώσει το τελευταίο στίγμα τους στην περιοχή της Ελεύθερνας Ρεθύμνου όπου μετέβησαν σε ποιμνιοστάσιο. Από τις πρώτες πληροφορίες οι δύο άνδρες αντιμετώπισαν δυσκολίες, με αποτέλεσμα να κληθεί το τρίτο άτομο με τρακτέρ να τους βοηθήσει και να αποκλειστούν στο σημείο. 

Ωστόσο από το βράδυ της Τρίτης δεν κατέστη εφικτή η επικοινωνία μαζί τους με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης στην οποία συμμετέχουν 8 άτομα της ΕΜΑΚ και 6 πυροσβέστες από το Ρέθυμνο καθώς οι καιρικές συνθήκες είναι αντίξοες και το σημείο δύσβατο. 

Η αγωνία διήρκησε ώρες

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Μυλοποτάμου κ.Κόκκινο το σημείο όπου μετέβησαν οι κτηνοτρόφοι βρίσκεται στα σύνορα του δήμου. Όπως αναφέρει: «ο ένας από τους τρεις είναι ο αντιδήμαρχος του δημοτικού διαμερίσματος Κουλούκωνα ο οποίος μετέβη στην περιοχή Αραβάνες μαζί με τον αδερφό και τον κουνιάδο του. Το ανησυχητικό ήταν ότι από το βράδυ της Τρίτης δεν απαντούσε κανείς στα τηλέφωνα».










Πηγή άρθρου www.neakriti.gr

You May Also Like

More From Author