Τάκης Ζαχάρατος: Mεταμορφώνεται σε Ματίνα Παγώνη στο θέατρο Άλσος

Estimated read time 1 min read

Στην σκηνή τους Άλσους οι αρχηγοί κρατών συνομιλούν με λοιμωξιολόγους και με τους παίκτες από το Survivor…

Ο απόλυτος showman Τάκης Ζαχαράτος με έναν εξαιρετικό θίασο στο πλευρό του, στο δροσερό κήπο του Άλσους, με πολύ γέλιο, μιμήσεις, χορό, χαρά και αισιοδοξία θα κάνει τις νύχτες μας ομορφότερες.

Στο αγαπημένο πια Θέατρο Άλσος, ιστορικό και καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά της πόλης, σε ένα θέατρο που πληροί όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών όπως προστάζει η επικαιρότητα, ο Τάκης Ζαχαράτος, θα ξαναγράψει τη δική του ιστορία.

Στην πρεμιέρα της παράστασης του Τάκη Ζαχαράτου, «Πάμε γι’ άλλα» στο θέατρο Άλσος, θα βρεθεί απόψε η Ματίνα Παγώνη, η οποία θα βρίσκεται ανάμεσα στους θεατές, αλλά και… επί σκηνής.

Πώς γίνεται αυτό; Μα φυσικά μέσω του ταλέντου του Τάκη Ζαχαράτου που έχει εκφράσει την αδυναμία του στην κ. Παγώνη, και την έχει συμπεριλάβει στις μιμήσεις του!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η Ματίνα Παγώνη μιλώντας σχετικά για την παράσταση «Πάμε γι’ άλλα» στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega»:

O ταλαντούχος Τάκης Ζαχαράτος επέλεξε να μιμηθεί ένα πρόσωπο της επικαιρότητας, την Ματίνα Παγώνη με τον τρόπο που μόνος εκείνος ξέρει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο



Πηγή άρθρου www.in.gr

You May Also Like

More From Author