ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει την Τετάρτη το απόγευμα η Γραμματεία του κόμματος για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει την Τετάρτη το απόγευμα η Γραμματεία του κόμματος για την υπόθεση της λίστας ΛαγκάρντΑναμένεται να ζητηθεί η διερεύνηση ευθυνών και άλλων πολιτικών προσώπων, πέραν του Γ. ΠαπακωνσταντίνουΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει την Τετάρτη το απόγευμα η Γραμματεία του κόμματος για την υπόθεση της λίστας ΛαγκάρντΤο απόγευμα της Τετάρτης συνεδριάζει η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να επικυρώσει την τελική απόφαση σχετικά με την πρόταση του κόμματος για σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση αλλοίωσης της λίστας Λαγκάρντ – όπου θα ζητείται η διερεύνηση ευθυνών και άλλων πολιτικών προσώπων –, όπως δήλωσε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας.

Εκτός από τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο κ. Βίτσας υποστήριξε πως προκύπτουν ευθύνες για τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου δήλωσε ότι προκύπτουν πολιτικές ευθύνες.

Η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει δηλώσει για το θέμα ότι «ευθύνη έχουν οι διατελέσαντες υπουργοί Οικονομικών και όλοι όσοι ενεπλάκησαν στην απόκρυψη, υπεξαγωγή και επεξεργασία ενός δημοσίου εγγράφου- πειστηρίου, σαν να ήταν προσωπικό ραβασάκι».

Πηγή άρθρου: ΤΟ ΒΗΜΑ

You May Also Like

More From Author