Συνελήφθη στη Μύκονο ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κοινωνία

Estimated read time 1 min read

Συνελήφθη τα ξημερώματα στη Μύκονο μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς του ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόκειται για τον Χάρι Μαγκουάιρ. Περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η Αστυνομία κλήθηκε στην περιοχή Φάμπρικας της Μυκόνου, για διένεξη μεταξύ δύο παρεών τουριστών από την Μεγάλη Βρετανία.

Πιο συγκεκριμένα, 9 Βρετανοί που ήταν μέσα σε ένα βαν, ανάμεσά τους και ο ποδοσφαιριστής, ήρθαν σε αντιπαράθεση με δύο ομοεθνείς τους που βρίσκονταν έξω από το βαν.

Οι αστυνομικοί παρενέβησαν και τους χώρισαν και τότε τρεις από την μία παρέα ανάμεσά τους και ο ποδοσφαιριστής, έβρισαν τους αστυνομικούς και χτύπησαν έναν από αυτούς με αποτέλεσμα να προσαχθούν στο Αστυνομικό Τμήμα της Μυκόνου.

Ούτε εκεί όμως ηρεμούσαν και αρνούνταν πεισματικά να μπουν στο Τμήμα, με αποτέλεσμα να επέμβουν και άντρες της Ασφάλειας. Αφού συνέχισαν να βρίζουν τους πάντες και δύο από αυτούς, ανάμεσά τους και ο ποδοσφαιριστής, χτύπησαν ακόμη έναν αστυνομικό, συνελήφθησαν τρία άτομα για εξύβριση και δύο από αυτούς, ανάμεσά τους και ο Μαγκουάιρ και για σωματικές βλάβες σε βάρος αστυνομικών και σχηματίστηκε σε βάρος τους σχετική δικογραφία.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ σε ανακοίνωσή της αναφέρει: “Ο σύλλογος ειναι ενήμερος για το περιστατικό που φέρεται να εμπλέκεται ο Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο το περασμένο β΄ραδυ. Έχει υπάρξει επικοινωνία με τον Χάρι και συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές αρχές. Αυτή τη στιγμή δεν θα κάνουμε κανένα άλλο σχόλιο”.

Από τη μεριά της, η σύντροφος του Χάρι Μαγκουάιρ, το ίδιο βράδυ είχε αναρτήσει φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους δύο τους να ποζάρουν χαμογελαστοί στο φακό.

“Διακοπές μαζί σου”, έγραψε στη λεζάντα.



Πηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author