Συνελήφθη στη Μεσαρά καταζητούμενος για τη δολοφονία επιχειρηματία στη Χαλκίδα – Ηράκλειο

Estimated read time 1 min read



Ηράκλειο








Στη Μεσαρά εντοπίστηκε από άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας ο ένας εκ των δύο Σύριων που αναζητούταν ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του Νίκου Τζακανίκα στην Χαλκίδα


27χρονος άνδρας Συριακής καταγωγής εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, όπου και διέμενε το τελευταίο διάστημα και για τον οποίο είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης φαίνεται να στηρίχθηκε στη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των στοιχείων των δύο δραστών της στυγερής δολοφονίας του 51χρονου επιχειρηματία στις 11 Νοεμβρίου του 2020 στην Έξω Παναγιά της Χαλκίδας, όπως επίσης και στο Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, στο οποίο εκδόθηκε.

Ο ένας εκ των δύο ανδρών εντοπίστηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα ένας 46χρονος Συριακής καταγωγής και ο δεύτερος δράστης ο 27χρονος, επίσης Συριακής καταγωγής, εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, όπου και κρατείται ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία σε βάρος του 51χρονου.

Μία κλήση στην αστυνομία, μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του ήταν αρκετή για να κάνει έλεγχο η αστυνομία και να βρει τελικά ότι ο άνθρωπος τον οποίο εντόπισαν και διέμενε σε χωριό της Μεσαράς, φιλοξενούμενος από κάποιον ομοεθνή του ήταν ο άνθρωπος που καταζητούνταν από τις αρχές για τη δολοφονία του 51χρονου.

Άγνωστο παραμένει ωστόσο πώς κατάφερε να ταξιδέψει από την περιοχή της Χαλκίδας στην Κρήτη, πότε έγινε η μετακίνησή του και με ποιον τρόπο.  

Αυτοί είναι οι δράστες της στυγερής δολοφονίας

Πρόκειται για τους:

  1. (Επ.) HOURAN (Ον.) YOUSEF του AHMAD και της KHADOUJ, γεν. την 01-06-1974 στη Συρία:
  2. (Επ.) ISSA (Ον.) BAYMAN του KHALED και της AL YAH , γεν. την 10-02-1993 στη Συρία:

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις α) της ληστείας κατά συναυτουργία και β) της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία.










Πηγή άρθρου www.neakriti.gr

You May Also Like

More From Author