Συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς | LiFO

Estimated read time 1 min read

Συνελήφθη πριν από λίγο ο Χρήστος Παππάς.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φυγόδικος, πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, συνελήφθη στην περιοχή του Ζωγράφου.

 

Ο Χρήστος Παππάς είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και έκτοτε είχε εξαφανιστεί.

 

Στις 22 Φεβρουαρίου είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον φυγόποινο υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά από την Ιντερπόλ.

 

Οι αρχές θεωρούσαν ότι ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής έχει διαφύγει στο εξωτερικό σε χώρα των Βαλκανίων, μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη 13 ετών και τριών μηνών στη δίκη του ναζιστικού μορφώματος. 

 

Η τελευταία εμφάνισή του Χρήστου Παππά ενώπιον των Αρχών ήταν λίγες μέρες πριν από την ανακοίνωση της ποινής του, στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του Παπάγου, στο πλαίσιο των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

 

Ο Παππάς αναζητείται από τις 7 Οκτωβρίου του 2020, καθώς διαπιστώθηκε πως είχε εξαφανιστεί μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr



Πηγή άρθρου www.lifo.gr

You May Also Like

More From Author