Συναντήθηκαν την Τετάρτη με επενδυτή που διαγνώστηκε με κορωνοϊό

Estimated read time 1 min read

Σε απομόνωση στο σπίτι τους βρίσκονται ο υπουργος Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης καθώς, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη, είχαν συνάντηση με επενδυτή που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Οι δύο υπουργοί ενημερώθηκαν για την εξέλιξη αυτή λίγο πριν να αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνοδεύσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκεί σημερινές του συναντήσεις.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση και οι δύο δεν είχαν συναντήσει τον πρωθυπουργό πριν να αναχωρήσουν για τα σπίτια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επενδυτής ήταν Ισραηλινής καταγωγής.

Η συνάντηση έγινε στο υπουργείο Ανάπτυξης, στην οδό Νίκης και στη διάρκειά της όλοι φορούσαν μάσκες και τηρούσαν αποστάσεις ασφαλείας, αλλά από τη στιγμή που τους ενημέρωσε ο επενδυτής ότι ήταν θετικός, οι υπουργοί ακολούθησαν πλήρως τα προβλεπόμενα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί.

Ειδήσεις σήμερα: 

Με το χαμηλότερο επιτόκιο στην ιστορία το ελληνικό δεκαετές ομόλογο – Τα κέρδη για την Ελλάδα

Νέο βίντεο σοκ αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ: Συλλαμβάνουν γυμνό μαύρο, του βάζουν σακούλα στο κεφάλι και καταλήγει νεκρός

Νέες τουρκικές NAVTEX για ρωσικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά στην Ανατολική Μεσόγειο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Πηγή άρθρου www.protothema.gr

You May Also Like

More From Author