Συγκλόνισε ο Γιάννης: Ξέσπασε σε κλάματα μετά την κατάκτηση της κούπας, MVP των τελικών (βίντεο) | ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Estimated read time 1 min read

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί, πλέον, μύθο του NBA, μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 50 χρόνια για τους Μιλγουόκι Μπακς, με τον «Greek Freak» να πετυχαίνει 50 πόντους στον 6ο τελικό, και ξέσπασε σε κλάματα, λίγο μετά την κατάκτηση της κούπας. Με τον έλληνα άσο να αναδεικνύεται και MVP των τελικών του NBA.


Ο σούπερ σταρ των Μπακς πραγματοποίησε μία απίστευτη εμφάνιση και οδήγησε τα «ελάφια» στον τίτλο, μετά τη νίκη στο Game 6 επί των Σανς. Ο Γιάννης ξέσπασε στους πανηγυρισμούς και έβαλε τα κλάματα, σε μία πραγματικά ξεχωριστή στιγμή.


{https://twitter.com/NBA/status/1417697320955781120?s=20}

MVP των τελικών ο Γιάννης

Την ίδια ώρα, νέο τεράστιο επίτευγμα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αποτελεί το βραβείο του MVP των τελικών. Σε μια σειρά που ξεκίνησε τραυματίας. Η… εξωπραγματική εμφάνισή του στον 6ο τελικό (50 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 5 τάπες) ήταν αρκετή για να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το αν έπρεπε να σηκώσει το βραβείο του MVP ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο σούπερ σταρ των Μπακς «κέρδισε» τον Κρις Μίντλετον και πλέον μετρά ακόμα ένα σπουδαίο επίτευγμα στην παραμυθένια καριέρα του.

{https://twitter.com/NBA/status/1417692751395790853?s=20}


 



Πηγή άρθρου www.dikaiologitika.gr

You May Also Like

More From Author