Στο πειθαρχικό του ΔΣΑ ο Βερβεσός για το κορωνοπάρτι

Estimated read time 1 min read

Από τον πρόεδρο  των Πειθαρχικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ)  Χαράλαμπο (Μπάμπη) Αναλυτή κινήθηκε η  πειθαρχική διαδικασία για την συγκέντρωση που είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη Παρασκευή στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσού, με αφορμή τα γενέθλια του, χωρίς  τις απαιτούμενες προφυλάξεις (μάσκες, κ.λπ.) λόγω του COVID-19.

Ο κ. Αναλυτής  με την  πειθαρχική εντολή του ζητεί να διαπιστωθούν εάν τυχόν υπάρχουν ευθύνες για την επίμαχη συγκέντρωση είτε από τον κ. Βερβεσό είτε από τους παραβρισκόμενους δικηγόρους.

Η πειθαρχική έρευνα ανατέθηκε στο μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Αθανάσιο  Βαρλάμη, ο οποίος θα διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα και εάν προκύψουν πειθαρχικά παραπτώματα,  ο πειθαρχικός φάκελος θα διαβιβαστεί για τα περαιτέρω στον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά.

Παράλληλα, στην μεθαυριανή ημερήσια διάταξη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΑ έχει τεθεί ως θέμα το περιστατικό της περασμένης Παρασκευής στο γραφείο του κ. Βερβεσού.

Προηγουμένως, ο   σύμβουλος του Συλλόγου και επικεφαλής του συνδυασμού της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΔΣΑ Δημήτρης Αναστασόπουλος είχε ζητήσει τη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου    για το θέμα αυτό.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέτσας: Κρατική στήριξη 120 εκατ. ευρώ στην Aegean – Δικαίωμα προαίρεσης για αγορά μετοχών από Δημόσιο

Σύμβουλος Ερντογάν: «Θα αποκτήσουμε ‘σκύλους’ που θα μας φτιάξουν πυρηνικούς πυραύλους»

Pfizer: Σε δυο με τρεις εβδομάδες η ετυμηγορία του FDA για το εμβόλιο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>

Πηγή άρθρου www.protothema.gr

You May Also Like

More From Author