Στην Ευελπίδων ο προπονητής που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης – Τι φώναξε στους δημοσιογράφους – Κοινωνία

Estimated read time 1 min read

Έφτασε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Δευτέρας (25/1) στον ανακριτή στην Ευελπίδων ο 38χρονος προπονητής της 21χρονης, σήμερα, αθλήτριας ιστιοπλοΐας, ο οποίος -όπως καταγγέλθηκε- είχε κακοποιήσει σεξουαλικά την κοπέλα όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών.

Κατά την προσέλευση στο κτίριο, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους εάν έχει μετανιώσει για τις πράξεις του και τι έχει να δηλώσει, είπε: “Έχω να πω στον Σπύρο να κοιτάξει το σπίτι του. Τι κάνει η γυναίκα του και η κόρη του. Να κοιτάξει το σπίτι του”, αναφερόμενος στον πατέρα της 21χρονης.

Την υπόθεση είχε γνωστοποιήσει στον εισαγγελέα η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, κατά την τρίωρη κατάθεσή της για την προσωπική της υπόθεση, η οποία έχει παραγραφεί.

Ο προπονητής ύστερα από ένταλμα βίαιης προσαγωγής, οδηγήθηκε χθες στο λιμάνι της Σάμου από όπου ακτοπλοϊκώς οδηγήθηκε σήμερα στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να παρέχει εξηγήσεις για τα όσα η νεαρή κοπέλα έχει ήδη καταθέσει στις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικής φύσεως και συγκεκριμένα: βιασμός κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.