Στάθης Παναγιωτόπουλος – Έτρωγε σε εστιατόριο μετά τον σάλο που ξέσπασε

Estimated read time 1 min read

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα με τις αποκαλύψεις για την εμετική δράση του να διαδέχονται η μία την άλλη. Ο ίδιος ζήτησε μια «μισή» συγγνώμη για την οποία τον «κατακεραύνωσαν» τα social media όπου ο κόσμος τον αποκαλεί «ψεύτη» και «υποκριτή».

Ρεπορτάζ του ALPHA έρχεται να δικαιώσει όσους πιστεύουν κάτι τέτοιο. Το πρώην πια μέλος των Ράδιο Αρβύλα φαίνεται να παντρεύτηκε κρυφά πριν από ενάμιση μήνα με τη σύντροφό του, την 1η Νοεμβρίου στην Αλόννησο.

Η σύντροφός του είναι αρκετά νεότερή του και δουλεύει στο καφέ – μπαρ που διατηρεί ο παρουσιαστής στο νησί. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και δύο μάρτυρες σε πολύ κλειστό κύκλο, ενώ την τελετή πραγματοποίησε ο δήμαρχος του νησιού.

Την ώρα που οι αντιδράσεις για τη δράση του παρουσιαστή έπαιρναν μεγάλες διαστάσεις, ο ίδιος με τη σύζυγό του πια εθεάθη σε γνωστή χασαποταβέρνα στην Περαία Θεσσαλονίκης, όπου γευμάτισαν και πλήρωσαν με πιστωτική κάρτα. Τη φωτογραφία του ζευγαριού στην ταβέρνα μετέδωσε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Tlive.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γευματίζει μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr



Πηγή άρθρου www.in.gr

You May Also Like

More From Author