Σοβαρό ατύχημα με θύμα 6χρονο στη διάρκεια αγώνα επίδειξης καρτ

Estimated read time 1 min read

Σοβαρό ατύχημα με θύμα ένα 6χρονο παιδί συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στην Πάτρα, στην διάρκεια αγώνα επίδειξης αυτοκινήτων «καρτ».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ο εξάχρονος παρακολουθούσε τους αγώνες πίσω από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα μαζί με συγγενικό του πρόσωπο, στο ύψος της οδού Μαιζώνος, κοντά στην πλατεία Γεωργίου.

Κάποια στιγμή, οι ρόδες δύο εκ των αγωνιζόμενων καρτ ακούμπησαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα το ένα να εκτραπεί της πορείας του, να χτυπήσει στις προστατευτικές μπαριέρες και να εκτιναχθεί στο χώρο όπου βρισκόταν το κοινό, τραυματίζοντας το παιδί στο κεφάλι.

Ο εξάχρονος διακομίστηκε αρχικά με ασθενοφόρο αρχικά στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων της Πάτρας, όπου εκεί οι γιατροί το διασωλήνωσαν και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ παίδων και εφήβων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία εγκεφάλου και θα παραμείνει για τουλάχιστον 24 ώρες στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Πηγή άρθρου www.902.gr

You May Also Like

More From Author