Σεπόλια: Τα 51 προφίλ κατασκευής Μίχου σε τσατ και τα 29 μηνύματα σε υποψήφιους παιδοβιαστές – Ειδήσεις – νέα

Estimated read time 1 min read

Αποτροπιασμό και οργή, προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια, και τη δράση του βασικού κατηγορουμένου, Ηλία Μίχου, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Γρεβενών και προς το παρόν δεν έχει δείξει το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας για τις αποτρόπαιες πράξεις που του αποδίδονται.

Όπως μεταδίδεται, ο Μίχος, προσπαθούσε να προσελκύσει τους επίδοξους παιδοβιαστές, με ένα τυποποιημένο μήνυμα στην εφαρμογή «Blindchat», με το οποίο παρουσίαζε το 12χρονο παιδί, ως κοπέλα 17 ετών,  και ζητούσε αμοιβή για τη συνεύρεση ύψους 70 ευρώ.

Το τυποποιημένο μήνυμα

Πληροφορίες, που έχουν δημοσιευθεί, αναφέρουν ότι από το σύνολο των 367 συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν μέσω της εφαρμογής «Βlindchat», οι 71 ξεκινούσαν με ένα τυποποιημένο μήνυμα προς τους «πελάτες» – παιδοβιαστές, στο οποίο η ανήλικη περιγραφόταν ως εξής: «Ηλικία 17 ετών, 40 περίπου κιλά, ύψος 1,65».

Διαβάστε ακόμη: Σεπόλια: Πειθαρχικός έλεγχος για τον αστυνομικό που συνομιλούσε με τη 12χρονη

Με το τυποποιημένο αυτό μήνυμα ο Ηλίας Μίχος, προσποιούμενος την ανήλικη, ενημέρωνε τους «συνομιλητές» του,  ότι τα ραντεβού γίνονται σε αμάξι, έναντι αμοιβής 70 ευρώ, σε σημείο που βρίσκεται κοντά στο σταθμό Μετρό των Σεπολίων.

Το συγκεκριμένο μήνυμα, φαίνεται πως εστάλη σε 29 συνομιλίες κατά το χρονικό διάστημα από τις 7 Ιουλίου 2022 έως τις 15 Ιουλίου 2022. Ο Ηλίας Μίχος φέρεται να έδινε ένα κινητό τηλέφωνο, προτρέποντας τους «ενδιαφερόμενους» να επικοινωνήσουν με την ανήλικη είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω της εφαρμογής Viber.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακές συνομιλίες μέσω μηνυμάτων με 212 προφίλ αγνώστων ανδρών, τουλάχιστον μία φορά με τον καθένα.

Είχε ανοίξει 51 προφίλ για τη 12χρονη

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, από τον Μάιο έως τον Αύγουστο, ο Ηλίας Μίχος, φέρεται ότι, άνοιξε στην εφαρμογή, συνολικά 51 προφίλ για το ανήλικο κοριτσάκι. Από αυτά, τα 35 προφίλ ήταν δοκιμαστικά, ενώ τα άλλα 16 περιείχαν πληροφορίες όπως email και ηλικία χρήστη. Τα τρία από αυτά είχαν φωτογραφία προφίλ της 12χρονης.

Κατά τις ίδιες πηγές, η πρώτη είσοδος στην εφαρμογή με τα στοιχεία του κοριτσιού, ήταν δοκιμαστική και έγινε στις 25 Μαΐου, δηλαδή πριν το κοριτσάκι συμπληρώσει τα 12. Το προφίλ έμεινε ενεργό έως τις 31 Μαΐου, διάστημα κατά το οποίο ο χρήστης συνομίλησε με 24 άτομα.

Στις 11 Ιουνίου δημιουργήθηκε, για πρώτη φορά λογαριασμός με τα αναλυτικά στοιχεία της 12χρονης, όπως email, ηλικία, μικρό όνομα και περιοχή. Στη συνέχεια δημιουργήθηκαν κι άλλα προφίλ.

Στις 22 Αυγούστου ήταν και η τελευταία ημερομηνία, που εμφανίζεται να χρησιμοποιείται η εφαρμογή, με το όνομα χρήστη της 12χρονης.

Δύο πρόσωπα – κλειδιά για την εξέλιξη των ερευνών

Την ίδια στιγμή, ο κύκλος των ερευνών για τη φρικιαστική υπόθεση διευρύνεται, με τις Αρχές να αναζητούν όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται πιθανότατα ακόμη και σε κύκλωμα παιδεραστίας.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιούνται έφοδοι σε οίκους ανοχής προκειμένου να βρεθεί ο εγκέφαλος που έδινε τον χώρο στον 53χρονο για να κάνει πραγματικότητα τα αρρωστημένα πάθη του.

Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται σε δύο πρόσωπα – κλειδιά τα οποία φέρεται να είχαν ενεργό ρόλο στο κύκλωμα παιδεραστίας.

«Βόμβα» Λύτρα

Στο μεταξύ, αίσθηση προκαλούν, όσα είπε ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος της μητέρας της 12χρονης, ότι δύο αστυνομικοί εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Εγώ έχω πληροφορίες για δύο αστυνομικούς που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση», είπε. Ανέφερε ακόμη ότι «η μητέρα της 12χρονης μου έχει πει πως στο κατάστημα του 53χρονου σύχναζαν αστυνομικοί, εν ενεργεία και μη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από



Πηγή άρθρου www.tovima.gr

You May Also Like

More From Author