Ράλι Ακρόπολις: Παγκόσμια γκάζια μπροστά στη Βουλή

Estimated read time 2 min read

Το πιο σπουδαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού που διοργανώνεται στην Ελλάδα ξεκινά στην καρδιά της Αθήνας. Για πρώτη φορά στην μακροχρόνια ιστορία του, το Ράλι Ακρόπολις περιλαμβάνει μια Ειδική Διαδρομή γύρω από το Σύνταγμα, κάτι που οραματίζονταν επί δεκαετίες οι φίλοι του σπορ αλλά θεωρούνταν εντελώς αδιανόητο έως μόλις πριν από μερικούς μήνες.
Το Ράλι Ακρόπολις, άλλωστε, ένας από τους εμβληματικούς -και εξαιρετικά απαιτητικούς- αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) είχε μείνει εκτός προγράμματος για τα προηγούμενα 8 χρόνια. Γι’ αυτό και η Ειδική Διαδρομή στο Σύνταγμα είναι μια γιορτή, μια πανηγυρική υποδοχή του «Ράλι των Θεών» κατά την επιστροφή του στην αυθεντική έδρα του, με την εκκίνηση των αυτοκινήτων ακριβώς όπως το ορίζει η παράδοση, κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Τα 55 αυτοκίνητα που συμμετέχουν στο 29ο Ράλι Ακρόπολις, με τα ισάριθμα πληρώματα (οδηγός και συνοδηγός) θα αρχίσουν να «πυροβολούν» μπροστά από τον Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη λίγα λεπτά μετά από τις 6 το απόγευμα. Προηγουμένως, όμως, θα έχουν κάνει την πρώτη, «αναγνωριστική» διαδρομή (Shakedown) στην περιοχή της Λαμίας, όπου βρίσκεται το κέντρο του αγώνα, με τις εγκαταστάσεις του Service Park κ.λπ.

Για σήμερα, Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021, μια πραγματικά ιστορική ημέρα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Ελλάδα, η διαδρομή όπου θα αγωνιστούν τα παγκόσμια αστέρια του σπορ όπως ο πολυπρωταθλητής Σεμπαστιάν Οζιέ, αλλά και ο Έλληνας Λάμπρος Αθανασούλας, θα κλείσει πλήρως για την κυκλοφορία από τις 13:30. Το πρώτο αυτοκίνητο θα πάρει εκκίνηση στις 18:08.
Σύμφωνα με τους οργανωτές, η «Cosmote 5G Athens Stage» είναι ένα από τα πλέον εντυπωσιακά εγχειρήματα του EKO Ράλι Ακρόπολις. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο αγώνας θα περάσει μέσα από το κέντρο της πρωτεύουσας, σε ένα μοναδικό σκηνικό. Η ειδική διαδρομή θα ξεκινήσει αμέσως μετά την τελετή εκκίνησης, στην Ακρόπολη. Με μήκος περίπου 1 χλμ., η διαδρομή κυκλώνει την πλατεία Συντάγματος, περνώντας από μερικούς από τους μεγαλύτερους δρόμους της Αθήνας και εμπρός από τη Βουλή των Ελλήνων.

Αφού προηγηθούν αναγνωριστικά περάσματα (2 γύροι, με μέγιστη ταχύτητα 50 χλμ./ώρα) θα ακολουθήσει η εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου και ο τερματισμός του, έπειτα από 1,5 γύρο, εντός της Πλατείας Συντάγματος. Αφού ολοκληρωθεί η Ειδική Διαδρομή, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα παραμείνουν όλη τη νύχτα στην Πλατεία Συντάγματος, σε καθεστώς parc fermé (δηλαδή χωρίς δικαίωμα επισκευών, ρυθμίσεων κ.λπ).

Τι είναι WRC

Στο WRC, στην ανώτερη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, συμμετέχουν ειδικά εξελιγμένα αυτοκίνητα, τα οποία φέρουν την ονομασία των οχημάτων παραγωγής, αλλά επί της ουσίας έχουν ελάχιστη σχέση με αυτά. Στην κατηγορία WRC, όπου το κόστος εξέλιξης και συντήρησης των «υπερόπλων» μπορεί να αναληφθεί μόνο από εργοστασιακές ομάδες, συμμετέχουν αυτοκίνητα με κινητήρες 1.600 κυβικών εκατοστών, με τούρμπο και τετρακίνηση, με σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και ισχύ 380 ίππων.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές της κατηγορίας WRC είναι οι εξής:

Ομάδα Toyota Gazoo Racing, με επικεφαλής έναν οδηγό ράλι, τον Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα, έχει 6 νίκες στους πρώτους 8 αγώνες του 2021 και έρχεται στην Ελλάδα απολαμβάνοντας την κορυφή στις βαθμολογίες και των 2 πρωταθλημάτων (Οδηγών και Κατασκευαστών). To Toyota Yaris WRC είναι ταχύ και αξιόπιστο, έχοντας βοηθήσει τον Γάλλο Σεμπαστιάν Οζιέ (με 53 νίκες στο ενεργητικό του στην έως τώρα σταδιοδρομία του στο WRC) να κατακτήσει 4 νίκες (Μόντε Κάρλο, Κροατία, Ιταλία, Σαφάρι). Εξού και ο Οζιέ βρίσκεται στην πρώτη θέση στη βαθμολογία Οδηγών.

Ο Ουαλλός Έλφιν Έβανς, που βρίσκεται στη 2η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, αναδείχθηκε νικητής στην Πορτογαλία, ενώ ο τρομερός Κάλε Ροβάνπερα, ο 21 ετών γιος του δημοφιλούς Χάρι Ροβάνπερα, επίσης οδηγού WRC από τη Φινλανδία, έγινε ο νεότερος νικητής στην ιστορία του WRC, κερδίζοντας στην Εσθονία.

Ομάδα Hyundai Shell Mobis: Έχοντας κατακτήσει τα 2 προηγούμενα Πρωταθλήματα

Κατασκευαστών, η Hyundai ξεκίνησε το 2021 με στόχο την υπεράσπιση αυτού του τίτλου, καθώς και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Οδηγών.

Η νίκη του Οτ Τάνακ στο Ράλι Arctic Φινλανδίας, αγώνα που θεωρούνταν «εντός έδρας» για την Toyota ήταν μια ισχυρή ένεση αισιοδοξίας για τη φετεινή πορεία της ομάδας. Η συνέχεια όμως δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Η ταχύτητα του i20 Coupe WRC ήταν δεδομένη, όχι όμως και η αξιοπιστία του. Στους 3 διαδοχικούς σκληρούς χωμάτινους αγώνες, τα πληρώματα της Hyundai είχαν ισάριθμες εγκαταλείψεις από σπασμένη ανάρτηση, ενώ βρίσκονταν στην κορυφή της κατάταξης. Ταυτόχρονα, λάθη των οδηγών της, όπως του Βέλγου Τιερί Νεβίλ στην Πορτογαλία, του Ισπανού Ντάνι Σόρντο στη Σαρδηνία και του Εσθονού Οτ Τάνακ στον αγώνα της πατρίδας του, έφεραν επιπλέον εγκαταλείψεις.

M-Sport Ford World Rally Team

Το 2021 αποτελεί μια μεταβατική χρονιά για την ομάδα του θρυλικού Μάλκολμ Γουίλσον, ο οποίος έχει δηλώσει εξαρχής πως εστιάζει στην εξέλιξη του νέου, υβριδικού Ford Puma Rally1, ενόψει 2022. Θέλοντας να μειώσει όσο γίνεται το κόστος, η M-Sport συμμετέχει στην κορυφαία κατηγορία με νεανική σύνθεση στα δύο Ford Fiesta WRC. Ο Βρετανός Γκας Γκρίνσμιθ ηγείται της προσπάθειας, αφού συμμετέχει σε όλους τους αγώνες, ενώ το δεύτερο αυτοκίνητο μοιράζονται κατά περίσταση οι Αντριέν Φουρμό από τη Γαλλία (ο οποίος συμμετέχει στο Ακρόπολις) και ο Φινλανδός Τέεμου Σούνινεν. Στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ακόμα ένα Ford Fiesta WRC θα οδηγήσει ο συμπατριώτης μας, Ιορδάνης Σερδερίδης. Καλύτερο φετινό αποτέλεσμα της M-Sport Ford είναι η 4η και η 5η θέση των Γκρίνσμιθ και Φουρμό στο Ράλι Σαφάρι.

Το WRC2

Με την υποστήριξη ομάδων, αλλά και των κατασκευαστών, το WRC2 είναι το σκαλοπάτι για τη μεγάλη κατηγορία. Τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Rally2 έχουν τούρμπο κινητήρες 1,6 λίτρου, ισχύος περίπου 290 ίππων. Είναι τα παλαιότερα R5 και είναι τετρακίνητα, με σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων. Ο συναγωνισμός στην συγκεκριμένη κατηγορία είναι πολύ σκληρός και οι πρωταγωνιστές είναι οι ακόλουθοι:

Toksport WRT Skoda Fabia Rally2 evo με τον Αντρέας Μίκελσεν (Νορβηγία) και το νεαρό Μάρκο Μπουλάσια (Κολομβία). TRT WRT Citroen C3 Rally2 με τον Μαντς Όστμπεργκ (Νορβηγία). Movisport SRL Ford Fiesta Rally2 MkII με τον Νικολάι Γκριάζιν (Ρωσία). Sainteloc Junior Team Citroen C3 Rally2 με τους Σον Τζόνστον (ΗΠΑ) και Λίο Ούρλιτσιτς («Crazy Leo», Καναδάς). Hyundai Motorsport N Hyundai i20 N Rally2 με τον Όλιβερ Σόλμπεργκ, τον 20χρονο γιο του Πέτερ Σόλμπεργκ, μεγάλου ινδάλματος για το ελληνικό κοινό. M-Sport Ford World Rally Team Ford Fiesta Rally2 MkII με τον Τεέμου Σούνινεν (Φινλανδία) και τον Μάρτιν Πρόκοπ (Τσεχία) και ALM Motorsport Skoda Fabia Rally2 evo

Με τον Γκέοργκ Λιναμάε (Εσθονία) Το WRC3

Με λιγότερο επαγγελματική εμπλοκή, αλλά με αντίστοιχων προδιαγραφών αυτοκίνητα, στην κατηγορία WRC3 υπάρχουν οδηγοί που μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Πρόκειται για μια νέα κατηγορία στην οικογένεια του ΠΠΡ με αυτοκίνητα εφοδιασμένα με κινητήρες τούρμπο, ισχύος περίπου 220 ίππων, τετρακίνηση και σειριακό κιβώτιο 5 σχέσεων.

Στο WRC3 ξεχωρίζει, φυσικά, ο Λάμπρος Αθανασούλας με συνοδηγό τον Νίκο Ζακχαίο. Ο πρώτος τους αγώνας WRC ήταν στο Ράλι Ακρόπολις του 2005 και έκτοτε έχουν συμμετάσχει σε 14 αγώνες του ΠΠΡ. Νίκες: PWRC Ράλι Aκρόπολις 2009, FSTi Ράλλι Γερμανίας 2006, FSTi Ράλι Ισπανίας (Catalunya) 2009. Καλύτερο αποτέλεσμα WRC: 8ος Ράλι Ακρόπολις 2009. Αυτοκίνητο: Hyundai i20 N Rally2.

Στην ίδια κατηγορία, οι Έλληνες θεατές θα χειροκροτήσουν επίσης τον Παναγιώτη Χατζητσοπάνη με Ford Fiesta Rally2 MkII, ο οποίος έχει διατελέσει πρωταθλητής Ελλάδος το 2004, 2005, 2008, με καλύτερο αποτέλεσμα σε Ράλι Ακρόπολις τη 18η θέση το 2001. Επίσης, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συμμετοχή του πρωταθλητή Ελλάδας Γιώργου Κεχαγιά (Skoda Fabia Rally2 evo), του 23χρονου Πρωταθλητή Ελλάδος Ν 2020 Παναγιώτη Ρουστέμη (Citroen DS3 Rally2), του Βασίλη Βελάνη (Skoda Fabia Rally2 evo), Γιάννη Πλάγου (Citroen C3 Rally2), Σπύρου Γαλεράκη (Skoda Fabia Rally2). Στο WRC3 τρέχει και ο Κύπριος Αλέξανδρος Τσουλόφτας (Volkswagen Polo GTI R5).

Απέναντί τους τα ελληνικά πληρώματα έχουν έναν αμείλικτο ανταγωνισμό από τους εξής οδηγούς: Γιοάν Ροσέλ (Γαλλία, Citroen C3 Rally2), Καγιετάν Καγιετάνοβιτς (Πολωνία, Skoda Fabia Rally2 evo), Φαμπρίτσιο Ζαλντιβάρ (Παραγουάη, Skoda Fabia Rally2 evo), Κρις Ίνγκραμ (Βρετανία, Skoda Fabia Rally2 evo), Εμίλ Λίντχολμ (Φινλανδία, Skoda Fabia Rally2 evo), Ντάνιελ Κβιστ (Πολωνία, Hyundai NG i20 R5), Εμίλιο Φερνάντεζ (Χιλή, Skoda Fabia Rally2 evo), Αλμπέρτο Χέλερ (ΧΙλή, Citroen C3 Rally2), Μιγκέλ Ντίαθ Αμπoΐτιθ (Ισπανία, Skoda Fabia Rally2 evo).

Από τις ιδιωτικές συμμετοχές (Non Priority) που συμπληρώνουν τις 55 συμμετοχές στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις του 2021 ξεχωρίζει η Μόλι Τέιλορ από την Αυστραλία, με Ford Fiesta Rally3.

Τρέχουν επίσης οι Έλληνες Χάρης Καλτσούνης, Θύμιος Χαλκιάς, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Διονύσης Σπανός, Νίκος Ζιώβας, Νώντας Καρανικόλας, Σάββας Λευκαδίτης, Στέφανος Θεοχαρόπουλος και οι Κύπριοι Σίμος Γαλαταριώτης, Πέτρος Παντελή, Λοΐζος Παπαγεωργίου κ.α.

Η κυκλοφορία οχημάτων στο κέντρο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, την Πέμπτη 9/9/2021 θα εφαρμοστούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας λόγω διεξαγωγής της 1ης Ειδικής Διαδρομής του EKO Acropolis Rally 2021.

Η Τελετή Εκκίνησης του Acropolis Rally 2021 θα πραγματοποιηθεί περίπου στις 17:30 της Πέμπτης στην Ακρόπολη. Από εκεί τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα κινηθούν προς το χώρο Εκκίνησης επί της Λεωφόρου Αμαλίας.

Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 και περί ώρα 18:00, θα διεξαχθεί η 1η Ειδική Διαδρομή (COSMOTE 5G Athens Stage) του EKO Acropolis Rally 2021 στη διαδρομή:

Εκκίνηση Λ. Αμαλίας (ύψος εξόδου του Μετρό προ της εισόδου πάρκινγκ της Βουλής Των Ελλήνων) – συνέχεια Λ. Αμαλίας – περιστροφή γύρω από την ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή (roundabout) στο ύψος του Μ.Α.Σ. – συνέχεια Λ. Αμαλίας – αριστερά Β. Γεωργίου Α΄ – συνέχεια Β. Γεωργίου Α΄ – αριστερά Πλατεία Συντάγματος – περιστροφή γύρω από την ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή (roundabout) στο ύψος της οδού Ερμού – συνέχεια Πλατεία Συντάγματος – αριστερά Όθωνος – συνέχεια Όθωνος – αριστερά Λ. Αμαλίας – συνέχεια Λ. Αμαλίας – περιστροφή γύρω από την ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή (roundabout) στο ύψος του Μ.Α.Σ. – συνέχεια Λ. Αμαλίας – αριστερά Β. Γεωργίου Α΄ – συνέχεια Β. Γεωργίου Α΄ – Τερματισμός (ύψος ξενοδοχείου King George).

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος του οδικού δικτύου που περιβάλλει την αθλητική εγκατάσταση της Ειδικής Διαδρομής ως εξής:

Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από τις 06:00 της Πέμπτης 09/09/2021 και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας από τις 11:00 ώρα της Πέμπτης στις κατωτέρω οδούς και λεωφόρους:

Σταδίου, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής με την οδό Αμερικής έως τη συμβολή με την Πλ. Συντάγματος.

Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα από το ύψος της συμβολής με την οδό Ακαδημίας έως τη συμβολή με τη Λ. Αμαλίας, καθώς και στις καθέτους έως την πρώτη παράλληλο.

Β. Σοφίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ.Αμαλίας, στο τμήμα από το ύψος της συμβολής με την οδό Σέκερη έως τη συμβολή με την Λ.Αμαλίας, καθώς και στις καθέτους έως την πρώτη παράλληλο.

Πλατεία Συντάγματος, καθ’ όλο το μήκος της.

Φιλελλήνων, καθ’ όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους έως την πρώτη παράλληλο.

Λ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθ’ όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους έως την πρώτη παράλληλο.

Λ. Συγγρού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κέντρο, στο τμήμα από το τη συμβολή με την οδό Καλλιρόης έως τη συμβολή με την Αθ. Διάκου.

Λ. Συγγρού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς παραλία, στο τμήμα από τη συμβολή με την οδό Αθ. Διάκου έως τη συμβολή με την οδό Αμβρ.Φραντζή.

Χατζηχρήστου, καθ’ όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους έως την πρώτη παράλληλο.

Ροβέρτου Γκάλι, καθ’ όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους έως την πρώτη παράλληλο.

Κόμβος Ακρόπολης: Προπυλαίων, στο τμήμα της οδού από τη συμβολή της με την οδό Ροβέρτου Γκάλι έως τη συμβολή με την οδό Καβαλλότι.

Καβαλλότι, στο τμήμα της από τη συμβολή με την οδό Προπυλαίων έως τη συμβολή με την οδό Μισαραλιώτου.

– Μισαραλιώτου, καθ’ όλο το μήκος της.

– Πετμεζά, στο τμήμα της από τη συμβολή με την οδό Μισαραλιώτου έως τη συμβολή με τη Λ.Συγγρού.

– Η κάθετη διέλευση των οχημάτων επί των οδικών αξόνων της Λ. Β.Σοφίας, της Λ.Β.Κων/νου, της οδού Σταδίου και της οδού Πανεπιστημίου θα επιτρέπεται.

– Καθορισμός της οδού Βουλής ως οδού αντίθετης ροής (αντιδρόμηση), στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Κολοκοτρώνη έως τη συμβολή της με την οδό Καρ. Σερβίας, μόνο για οχήματα μεταφοράς μονίμων κατοίκων, οχήματα μεταφοράς επιβατών προς ξενοδοχειακές μονάδες και οχήματα ανεφοδιασμού και εξυπηρέτησης παρακείμενων επιχειρήσεων.

Λόγω των ανωτέρω περιορισμών παρακαλούνται οι οδηγοί για τη διευκόλυνσή τους να επιλέγουν εναλλακτικούς οδικούς άξονες (Χαμοστέρνας, Πειραιώς, Σταδίου κ.λπ.) για την προσέγγισή τους στην περιοχή του Κέντρου της Αθήνας. Ενδεικτικά μπορούν να ακολουθούν τα παρακάτω εναλλακτικά δρομολόγια:

Προς Κέντρο Αθήνας (για τους κινούμενους επί της Λ. Συγγρού):

– Λ. Συγγρού – δεξιά Καλλιρόης – συνέχεια Λ.Β.Κων/νου – αριστερά μέσω κάθετων οδών προς περιοχή Κολωνακίου

Προς Κέντρο Αθήνας (για τους κινούμενους επί της Λ.Κηφισίας):

– Λ. Κηφισίας – συνέχεια Λ.Β.Κων/νου – δεξιά Λ.Β.Σοφίας – δεξιά Σέκερη ή,

– Λ.Κηφισίας – δεξιά Λ. Αλεξάνδρας – αριστερά μέσω κάθετων οδών προς Κέντρο Αθήνας ή,

– Λ.Κηφισίας – δεξιά Λ. Αλεξάνδρας – αριστερά 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων).

– Η προσέλευση θεατών (πεζών) για την παρακολούθηση της εκδήλωσης, θα πραγματοποιείται:

Για τους προσερχόμενους στη Λ.Αμαλίας, μέσω της οδού Σουρή ή του Ζαππείου,

Για τους προσερχόμενους στην Πλ. Συντάγματος, είτε από τη τη συμβολή Πανεπιστημίου/Βουκουρεστίου είτε από τη συμβολή Σταδίου/ Αμερικής.

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι δυνατόν να τροποποιηθούν χρονικά και εδαφικά, αναλόγως των κυκλοφοριακών συνθηκών που θα επικρατούν.

Περαιτέρω και για τις ανάγκες διαμόρφωσης της αθλητικής εγκατάστασης της Ειδικής Διαδρομής θα πραγματοποιηθούν οι εξής προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

– Τμηματική ανά λωρίδα κυκλοφορίας και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών κατά μήκος της Λ. Αμαλίας στο τμήμα από τη συμβολή με τη Λ.Β.Όλγας έως τη Λ.Β.Σοφίας έως 07:00 της Πέμπτης 09/09/2021.

– Τμηματική και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών καθ’ όλο το μήκος της οδού Πλ. Συντάγματος έως 07:00 της Πέμπτης 09/09/2021.

Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα σε βάθος για τα πλαστά πιστοποιητικά ζήτησε από τους «Αδιάφθορους» ο Θεοδωρικάκος

Άβε Μαρία! Η εκπληκτική Σάκκαρη προκρίθηκε στους 4 του US Open!

Κορωνοϊός: Έρχεται νέας γενιάς εμβόλιο που προσφέρει ανοσία για 11 μήνες με μία δόση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Πηγή άρθρου www.protothema.gr

You May Also Like

More From Author