Πώς να κάνεις την αγορά αεροπορικού εισιτηρίου εύκολη & ασφαλή υπόθεση

Ανέκαθεν ήμουν οπαδός των αγορών μέσω Internet και περνούσα ατελείωτες ώρες σερφάροντας σε online καταστήματα για να βρω αυτό που ψάχνω. Βέβαια όσο και να μου άρεσε αυτή η συνήθεια, πάντα με απασχολούσε ένα  θέμα και δεν είναι άλλο από αυτό της ασφάλειας των συναλλαγών. Πάντα είχα ενδόμυχα μία ανησυχία, μην μου «χακέψουν» τον λογαριασμό και τρέχω και δεν φτάνω… Είχα ακούσει από παλιότερα και για τις αγορές μέσω PayPal, αλλά δεν είχα επιχειρήσει να κάνω λογαριασμό. Ωστόσο, αφού ρώτησα φίλο που είχε ήδη κάνει και μου είπε πώς όλα είναι ΟΚ, μου έφυγε το άγχος και μου «έλυσε» τα χέρια.

Πριν σας μιλήσω λοιπόν για την εμπειρία μου, θα σας πω πρώτα δύο λόγια για την διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal. Το σύστημα PayPal λοιπόν, είναι ένας ασφαλής, εύκολος τρόπος να πληρώσεις τις on-line αγορές χωρίς όμως να δίνεις τον αριθμό της πιστωτικής σου κάρτας. Αφού λοιπόν πείστηκα για τα πλεονεκτήματα αυτού του είδους της πληρωμής και δημιούργησα λογαριασμό PayPal, χθες έκανα την πρώτη συναλλαγή για να αγοράσω αεροπορικά εισιτήρια

Μπαίνω λοιπόν στο site της Aegean και αφού επέλεξα ημερομηνίες και προορισμό -πάντα ήθελα να επισκεφθώ την Λισαβόνα, προχώρησα στον τρόπο πληρωμής. Εκεί το μόνο που χρειάστηκα ήταν ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένα κωδικό πρόσβασης και ήμουν έτοιμη να αγοράσω τα εισιτήρια. Τέλος, αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι στο site της Aegean είχα την δυνατότητα να κάνω checkout χωρίς να χρειάζεται να ξαναβάλω τα στοιχεία μου, πράγμα το οποίο μου κέρδισε χρόνο.

Αυτή ήταν λοιπόν η εμπειρία μου, δοκιμάστε μια συναλλαγή μέσω PayPal στην επόμενη αγορά εισιτηρίων και θα με θυμηθείτε.

Νικολέττα Μακρή

You May Also Like

More From Author