Πυροβολισμοί στο Πασαλιμάνι με δύο τραυματίες

Estimated read time 1 min read


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021, 21:48

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Κυριακής (γύρω στις 21.00)  στο Πασαλιμάνι, στην Ακτή Μουτσοπούλου, κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο δράστης πυροβόλησε τέσσερις φορές προς δύο πολίτες Τουρκικής υπηκοότητας,  μπροστά μάλιστα στα μάτια των περαστικων. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν επέβαινε σε κάποιο όχημα με το οποίο διέφυγε ή εάν ήταν πεζός. 

Σημειώνεται πως αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ανταλλαγή πυροβολισμών. 

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι τραυματίες – συγγενείς μεταξύ τους –  την ώρα που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς κάθονταν σε ένα παγκάκι.

Μετά το συμβάν παραλήφθηκαν από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Όπως έγινε γνωστό φέρουν τραύματα στα πόδια.

Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν αυτόπτες μάρτυρες προκειμένου να διαπιστώσουν πώς ξεκίνησε ο αιματηρός αυτός διαπληκτισμός σε μια από τις κεντρικότερες οδούς στον Πειραιά.

Σε εξέλιξη είναι και έρευνα της Ασφάλειας για να εξακριβωθεί εάν δράστης και θύματα εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες στη χώρα.

Επιμέλεια: Χρήστος Μαζάνης

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021, 22:59

Πηγή άρθρου www.zougla.gr

You May Also Like

More From Author