Πυροβολισμοί στο Γάζι – Πληροφορίες για τρεις τραυματίες – Ανάμεσά τους αστυνομικός και ένα παιδί (pics) – Ηράκλειο

Estimated read time 1 min read



Ηράκλειο








Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε κεντρικό δρόμο, έξω απο καφετέρια δίπλα στα ΕΛΤΑ – Συνελήφθη ο δράστης

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές του Ηρακλείου, μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στην περιοχή τπυ Γαζίου στο δήμο Μαλεβιζίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε κεντρικό δρόμο, έξω από καφετέρια, δίπλα στα ΕΛΤΑ, ενώ τρεις άνδρες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε άμεσα στο σημείο.



Επίσης, οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για τρεις τραυματίες, μεταξύ των οποίων ένας νεαρός άνδρας και ένας αστυνομικός και ένα παιδί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην περιοχή ήταν σε εξέλιξη επιχείρηση της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, όταν οι αστυνομικοί προσέγγισαν τον άνδρα που καταζητούσαν. Κατα τις ίδιες πηγές εκείνος πυροβόλησε όταν ένιωσε ότι σφίγγει ο κλοιός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί αστυνομικός στο πόδι. Αμέσως οι υπόλοιποι άνδρες της Ασφάλειας που βρίσκονταν στο σημεία, τον καταδίωξαν και τελικά κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν και να τον συλλάβουν λίγα λεπτά μετά. 

Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός στο Ηράκλειο Κρήτης διότι κατά τη διάρκεια σύλληψής του, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό και έναν πολίτη.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση. 














Πηγή άρθρου www.neakriti.gr

You May Also Like

More From Author