Πυροβολισμοί στα Σεπόλια: Ποιος είναι ο 32χρονος Αλβανός που δολοφονήθηκε -Ειχαν επιχειρήσει να τον σκοτώσουν άλλες τρεις φορές | ΕΛΛΑΔΑ

Estimated read time 1 min read

Σκηνές «φαρ ουέστ» διαδραματίστηκαν επί της οδού Δυρραχίου στα Σεπόλια, το απόγευμα της Κυριακής, όταν άγνωστος εκτέλεσε 32χρονο αλλοδαπό.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο αλλοδαπός, που ήταν σεσημασμένος για απόπειρες ανθρωποκτονίας και ληστείες, καθόταν στην καφετέρια, που βρίσκεται στην οδό Δυρραχίου, όταν ξαφνικά εισέβαλε ένας άνδρας και τον πυροβόλησε. Ο 32χρονος Αλβανός έπεσε νεκρός, ενώ αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Η Αστυνομία αποδίδει την δολοφονία του 32χρονου σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σημειώνεται, ότι το θύμα είχε συλληφθεί με αλεξίσφαιρο γιλέκο σε αστυνομικό έλεγχο στην Ομόνοια. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι απόπειρες δολοφονίας κατά του 32χρονου

Αυτή δεν ήταν η πρώτη απόπειρα δολοφονίας κατά του 32χρονου Αλβανού. Σύμφωνα με πληροφορίες στα τέλη Φλεβάρη είχε σημειωθεί η τρίτη απόπειρα δολοφονίας του 32χρονου Αλβανού, στον σταθμό Λαρίσης όταν οι δύο επίδοξοι δολοφόνοι, τον πυροβόλησαν μέσα από ταξί, τραυματίζοντάς τον στην γάμπα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεκρός πλέον ήταν πρωταγωνιστικό μέλος συμμορίας της αλβανικής μαφίας, η οποία στο πλαίσιο δολοφονικού ξεκαθαρίσματος με αντίπαλη ομάδα ομοεθνών τους, τη διετία 2007-2008 φέρεται να εμπλέκεται σε 12 ανθρωποκτονίες και 10 απόπειρες.

Το σημείο δολοφονίας του 32χρονου

Μάλιστα, μια ημέρα πριν από την επίθεση στον σταθμό Λαρίσης τον Φεβρουάριο, ο 32χρονος είχε συλληφθεί στο κέντρο της Αθήνας να κινείται με ηλεκτρικό πατίνι, έχοντας στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών και ένα πιστόλι, ενώ φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο. Είχε αφεθεί ελεύθερος και την ίδια μέρα, καθώς κινούνταν στην Πλατεία Αττικής, δέχθηκε και τότε πυροβολισμούς από δύο επιβάτες ταξί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι κατηγορίες εις βάρος του 32χρονου Αλβανού

Ο 32χρονος από την Αλβανία, που εκτελέστηκε στα Σεπόλια, κατηγορούνταν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Στις 20 Ιουλίου 2007, άγνωστοι είχαν αποπειραθεί να τον σκοτώσουν και πάλι στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στις 26 Μαΐου 2019 τον είχαν πυροβολήσει στον Σταθμό Λαρίσης, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Η πρώτη συμμορία, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, αποτελείτο από 9 Αλβανούς υπηκόους, και η δεύτερη από 5 ομοεθνείς τους, ανάμεσά τους και ο 32χρονος. Αρκετά μέλη των εν λόγω εγκληματικών οργανώσεων βρίσκονται έγκλειστοι, ενώ όσοι παραμένουν ασύλληπτοι φαίνεται πως συνεχίζουν τη δολοφονική «βεντέτα».

Ο αιματηρός πόλεμος της 2ετίας 2007-2008 ανάμεσα στις δύο συμμορίες καταγράφηκε ως εξής:

  • Ανθρωποκτονία: 2008 στο Κερατσίνι (αρχηγικό μέλος– Bogdanis Elvis)
  • Τριπλή ανθρωποκτονία στον Κολωνό το 2007
  • Διπλή ανθρωποκτονία και απόπειρα σε βάρος 4 ατόμων στην Αθήνα το 2007
  • Ανθρωποκτονία σε καφενείο στο Κερατσίνι το 2008
  • Ανθρωποκτονία το 2008. Το πτώμα βρέθηκε σε δασική περιοχή στον Μαραθώνα
  • Απόπειρα σε βάρος του 32χρονου την 20-7-2007 στην Αθήνα
  • Απόπειρα σε βάρος αρχηγικού μέλους της 2ης ομάδας το 2007 στον Αγ. Παντελεήμονα
  • Ανθρωποκτονία και απόπειρα σε βάρος 2 ατόμων το 2008 έξω από καφετέρια στη Ν. Σμύρνη
  • Τριπλή ανθρωποκτονία σε καφενείο το 2008 στον Άγιο Παντελεήμονα
  • Δέκα υποθέσεις με απόπειρες ανθρωποκτονιών

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Πηγή άρθρου www.iefimerida.gr

You May Also Like

More From Author