Πυροβολισμοί στα Κάτω Πατήσια – Ένας τραυματίας

Estimated read time 1 min read

Ένας τραυματίας είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο απολογισμός της ανταλλαγής πυροβολισμών στα Κάτω Πατήσια.  Ο τραυματίας είχε προλάβει να απομακρυνθεί από το σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί στην οδό Νικοπόλεως και εντοπίσθηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με δύο άλλους άντρες.

Βίντεο αυτοκίνητο με τραυματία



Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στις 20:00, στη συμβολή των οδών Νικοπόλεως και Κορθίου, έπεσαν πυροβολισμοί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο περιστατικό εμπλέκονται τρεις Αλβανοί.

Στην εξέλιξη του περιστατικού, ένας εκ των εμπλεκόμενων -που βρέθηκε να επιβαίνει στο αυτοκίνητο με τους άλλους δύο κατάφερε να απομακρυνθεί, ενώ είχε χτυπηθεί στην πλάτη και ήταν τραυματίας. 

Patisia

Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην οδο Πατησίων και Ιακωβάτων, ενώ ο οδηγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τρεις επιβατες βρίσκονταν στο αυτοκίνητο που δέχθηκε τα πυρά.  Το όχημα σταμάτησε και οι δυο από τους τρεις επιχείρησαν να φυγουν, όμως έγιναν αντιληπτοί από μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι άντρες που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο οδηγήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για να δώσουν καταθέσεις. Ο τρίτος που εμπλέκεται στο περιστατικό κατάφερε να διαφύγει.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: 639 νέα κρούσματα – 62 θάνατοι

Τζον Λε Καρρέ: O κατάσκοπος που γύρισε από το κρύο δεν είναι πια εδώ

Άνοιξε η πλατφόρμα για επανένταξη στις 100 – 120 δόσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>

Πηγή άρθρου www.protothema.gr

You May Also Like

More From Author