Προσήγαγαν τον Θανάση Καμπαγιάννη και τον Κωστή Παπαδάκη – Κοινωνία

Estimated read time 1 min read

Φρούριο είναι η Αθήνα από το πρωί της Κυριακής (6/12), ανήμερα της 12ης επετείου δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με δυνάμεις της Αστυνομίας να βρίσκονται σε διάφορα σημεία του κέντρου.

Ισχυρή είναι η παρουσία των Αστυνομικών στα Εξάρχεια, ενώ το σημείο της δολοφονίας είναι αποκλεισμένο και η πρόσβαση δεν επιτρέπεται σε κανέναν.

Μαζικές προσαγωγές έγιναν σε μέλη του ΚΚΕ-μλ που απομονώθηκαν επί της οδού Γραβιάς στα Εξάρχεια. Παράλληλα, στην οδό Ναυαρίνου, συγκεντρώθηκαν 30 μέλη του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος, με σημαίες, μάσκες και αποστάσεις μεταξύ τους. Η Αστυνομία έκλεισε τις διόδους επί της Τρικούπη και της Μαυρομιχάλη, ώστε να μην τους επιτρέψει να φύγουν, ενώ προχώρησε στην προσαγωγή μελών, ενώ προσαγωγές έγιναν και στην πλατεία Εξαρχείων.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προσήγαγαν τον δικηγόρο και μέλος του ΔΣΑ, Θανάση Καμπαγιάννη, που ζήτησε να μην παραβιαστούν τα υγειονομικά μέτρα κατά τη διάρκεια των προσαγωγών. “Είμαι εδώ με θεσμική ιδιότητα και το ξέρετε και παρότι σας συστήθηκα ως δικηγόρος εσείς με προσάγετε” είπε ο ίδιος κατά την προσαγωγή του.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος Κωστής Παπαδάκης, είπε πως κατέβηκε στο κέντρο μόνος του για να αφήσει ένα λουλούδι, αλλά δεν τον άφησαν.

Ο κ. Παπαδάκης βρισκόταν μαζί με όσους προσήχθησαν από το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα στην οδό Ναυαρίνου. Ο Κωστής Παπαδάκης προσήχθη και εκείνος.

 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.



Πηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author