Πριν από 6 χρόνια η 17χρονη είχε πέσει θύμα σεξουαλικών επιθέσεων

Estimated read time 1 min read

O πατέρας της 17χρονης Νικολέτας αποκάλυψε ότι το παιδί του πριν από περίπου έξι χρόνια είχε πέσει θύμα σεξουαλικών επιθέσεων και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση στο Μακροχώρι Ημαθίας όπου και διέμενε τότε.

Η Αστυνομία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ΕΡΤ, είχε προχωρήσει στη σύλληψη τριών ανδρών για ασελγείς πράξεις σε βάρος της τότε 11χρονης. Έπειτα από το εν λόγω συμβάν, η ανήλικη βίωνε μπούλινγκ, η οικογένεια στιγματίστηκε και δεν αποκλείεται αυτός να ήταν ο λόγος για τον οποίο η μητέρα της και η ίδια έφυγαν για την Αθήνα.

Ο πατέρας της 17χρονης θεωρεί ότι τον φόνο διέπραξε ο φίλος της κόρης του. Μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ειδικότερα: «Το έμαθα χθες το πρωί από τις ειδήσεις. Μετά με ενημέρωσε η κόρη μου ότι πέθανε η Νικολέτα. Τη σκότωσε ο Σανί, γιατί μόνο εκείνος είχε κλειδιά για να μπει μέσα δίχως να παραβιάσει το σπίτι».

Ο νεαρός από το Πακιστάν, αγνοείται μετά το άγριο έγκλημα, ενώ το κινητό του τηλέφωνο είναι κλειστό. Η Αστυνομία κάνει έρευνες σε σημεία που διέμεναν φίλοι και γνωστοί του.

Ο πρώην εργοδότης 22χρονου δήλωσε πως ήταν αρκετά ήσυχος. «Έφυγε από τη δουλειά πριν από λίγες ημέρες, καθώς δεν έκανε για αυτή την εργασία. Έχω σοκαριστεί από την είδηση. Με κάλεσε η αστυνομία και έχω καταθέσει όλα όσα γνωρίζω».

Το χρονικό του εγκλήματος

Η 17χρονη βρέθηκε νεκρή εντός διαμερίσματος, επί της οδού Αραχώβης 48, στο Περιστέρι.

Το θύμα εντόπισε η μητέρα και η αδελφή της στο σπίτι περίπου τα μεσάνυχτα και έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα, γεγονός που υποδεικνύει ότι δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό. Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της κάλεσε τις Αρχές.

Στο σημείο έφτασαν κλιμάκια του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και των Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα δεν έφερε ίχνη παραβίασης και διάρρηξης, οπότε πιθανώς το θύμα γνώριζε τον δολοφόνο και άνοιξε την πόρτα.

Από την Αστυνομία γίνεται εκτεταμένη έρευνα για να διαπιστωθούν τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας και να ταυτοποιηθεί ο δράστης, ενώ αναζητείται ο σύντροφος της άτυχης ανήλικης και καλούνται προς εξέταση στην Ασφάλεια άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



Πηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author