Πολιτική ‘θύελλα’ για το γλέντι παρουσία Μητσοτάκη στην Ικαρία – Πολιτική

Estimated read time 1 min read

Τις έντονες αντιδράσεις των κομμάτων προκάλεσε η κίνηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη να παρευρεθεί μαζί με πολύ ακόμη κόσμο σε γλέντι στο σπίτι του βουλευτή Σάμου, Χρ. Στεφανάδη στην Ικαρία, όπως κατέγραψε βίντεο που έφερε στην δημοσιότητα το News 24/7.

ΣΥΡΙΖΑ: Αν το γλέντι είχε διοργανώσει πολίτης, θα ήταν παντού πρώτη είδηση

“Αν το κορονογλεντι της Ικαρίας το είχε διοργανώσει κάποιος πολίτης θα ήταν παντού πρώτη είδηση. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι  και σχολιαστές θα κούναγαν το δάκτυλο για την ατομική ευθύνη και ήδη θα είχε ξεκινήσει η διαδικασία επιβολής προστίμου 3.000 ευρώ για τον διοργανωτή και 300 ευρώ για κάθε παρευρισκόμενο. Ο νόμος όμως, ως γνωστόν, δεν ισχύει για τον κ. Μητσοτάκη. 

Ακόμα περιμένουμε να μας εξηγήσει αν το γλέντι είναι άλλη μια στιγμή ανεμελιάς ή η απόδειξη ότι η αλαζονεία του δεν έχει όριο, την ώρα που απαγορεύει ακόμα κα τον περίπατο για τους πολίτες από τις 6 το απόγευμα.

Τέλος, όσα τηλέφωνα και να κάνουν οι συνεργάτες του απαιτώντας να μην παίζει το βίντεο και οι φωτογραφίες από το κορονοπάρτι του, όπως ακριβώς είχαν κάνει για να θαφτεί η ποδηλατάδα του στην Πάρνηθα, μην τρέφει αυταπάτες. Η αλήθεια πάντα βρίσκει τον δρόμο της.

Μπορεί εχθές το βράδυ όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας πλην του Open, να «αγνόησαν» να προβάλουν την είδηση και τα σχετικά βίντεο, αλλά αυτό είναι απλά άλλο ένα επεισόδιο στην απαξίωση των ιδίων.

Στην εποχή της τεχνολογίας η αλήθεια δε κρύβεται. Ιδίως η αλήθεια που εξοργίζει τη κοινή γνώμη”, αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για το γεγονός είχε τοποθετηθεί από το Σάββατο και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος κάνει λόγο για  “προκλητική παραβίαση κάθε υγειονομικού μέτρου”, που “προκαλεί οργή”.

“Ο άνθρωπος που ένα χρόνο τώρα κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες για την ατομική ευθύνη, χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη ο ίδιος, σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο.

Η προκλητική παραβίαση κάθε υγειονομικού μέτρου, στο κορονο-πάρτι της Ικαρίας, προκαλεί οργή.

Την ημέρα που η κοινωνία στενάζει από τον κυβερνητικό ανορθολογισμό του άνοιξε-κλείσε και και της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 6μμ ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ποιος πραγματικά είναι:

Ένας επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας”, ανέφερε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

ΚΙΝΑΛ: Προσωπική ευθύνη Μητσοτάκη

“Προκλητικές και προσβλητικές” χαρακτηρίζει τις εικόνες από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία, το Κίνημα Αλλαγής και κάνει λόγο για “προσωπική ευθύνη” του πρωθυπουργού.

“Προσβλητικές για τον πολίτη που καλείται να κλειστεί στο σπίτι του από τις έξι και να τηρήσει τα μέτρα κατά της πανδημίας, όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, κορυφαίοι υπουργοί και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συνωστίζονται και γευματίζουν.

Προσβλητικές για την Ελευθεροτυπία καθώς  τόσο οι εικόνες του συνωστισμού, όσο και της διαμαρτυρίας κατά του Πρωθυπουργού και της συνοδείας του, αποσιωπήθηκαν  από τα περισσότερα μέσα.

Ματαιοπονεί η Κυβέρνηση αν νομίζει ότι μπορεί να ελέγχει την πληροφόρηση . Το κύμα αγανάκτησης κατακλύζει τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο κυνισμός και η αλαζονεία της Κυβέρνησης της ΝΔ και του Πρωθυπουργού που νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου θέτουν και σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης έχει προσωπική  ευθύνη”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ.

ΜέΡΑ25: Καμία απολύτως ντροπή

Στο θέμα σχετικά με το γλέντι στο οποίο έλαβε μέρος ο πρωθυπουργός στην Ικαρία αναφέρθηκε με δήλωσή του και ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Όπως τόνισε,  «ο πρωθυπουργός που τόσο καιρό κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες τη στιγμή που η κυβέρνησή του δεν έχει κάνει τίποτα ουσιαστικό για να περιορίσει την πανδημία και τις συνέπειες της, συνωστίστηκε σε “ικαριώτικο γλέντι” στο μπαλκόνι του σπιτιού τοπικού βουλευτή του».

Κι όλα αυτά, προσθέτει, «την ίδια μέρα που ξεκίνησαν να ισχύουν και τα νέα αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα για τους πολίτες, οι οποίοι «μένουνε σπίτι» από τις 6. Καμία απολύτως ντροπή από τον κ. Μητσοτάκη».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr



Πηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author