Ποινική δίωξη στον Νότη Σφακιανάκη – ‘Ειμαι εγκληματίας’ είπε ειρωνικά – Κοινωνία

Estimated read time 1 min read

Στον εισαγγελέα μετέβη το πρωί της Δευτέρας ο Νότης Σφακιανάκης. Ειδικότερα, ο τραγουδιστής έφτασε λίγο πριν τις 11 στα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ερωτήσεις για τη σύλληψή του ο Νότης Σφακιανάκης φέρεται να απάντησε ειρωνικά “είμαι εγκληματίας”.

Ο εισαγγελέας, προχώρησε σε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση και ο Νότης Σφακιανάκης στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο προκειμένου να δικαστεί.

Ο γνωστός τραγουδιστής, θα ζητήσει και θα λάβει προσθεσμία να απολογηθεί, καθώς ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας βρίσκεται εκτός Αθηνών, καθώς παρίσταται σε άλλη δίκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη περίπου στις 8 το βράδυ της Κυριακής, μετά από έλεγχο που τού έγινε από την ομάδα ΔΙΑΣ στη συμβολή των οδών Λεωφόρου Βουλιαγμένης και Ιασωνίδου.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, σταμάτησαν τον γνωστό τραγουδιστή για τον καθιερωμένο έλεγχο που γίνονται αυτό το διάστημα για την τήρηση των μέτρων. Ωστόσο, μετά από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του, διαπιστώθηκε πως είχε παρανόμως στην κατοχή του ένα όπλο εννέα χιλιοστών, ένα taser (συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης). καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας (2 γραμμάρια) και συγκεκριμένα κοκαΐνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής φέρεται να είπε στους αστυνομικούς για το όπλο ότι η άδειάτου είχε λήξει και δεν είχε ανακοινωθεί και ότι το έχει στην κατοχή του, καθώς κινδυνεύει η ζωή του.

Ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη και οδηγήθηκε χθες στο ΑΤ Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Ο Νότης Σφακιανάκης στον εισαγγελέα
Ο Νότης Σφακιανάκης στον εισαγγελέα