Πειραιάς: Βρέθηκε ο σκελετός του 27χρονου Γάλλου χορευτή που είχε εξαφανιστεί

Estimated read time 1 min read

Λύθηκε το μυστήριο με τον σκελετό που εντοπίστηκε πριν λίγες εβδομάδες στα ερείπια της πρώην Έπαυλης Μαυρομιχάλη στον Πειραιά, καθώς τα αποτελέσματα του dna έδειξαν πως ανήκει στον αγνοούμενο από τις 21 Αυγούστου 2020 Γάλλο χορευτή Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ.
Το μακάβριο θέαμα με τον σκελετό του χορευτή που αγνοούνταν εδώ και εννέα μήνες είδε πρώτα μια ομάδα παιδιών που έπαιζε την Παρασκευή 7 Μαϊού στον μισογκρεμισμένο χώρο και μέσα σε μια υδατοδεξαμενή. Τα παιδιά ειδοποίησαν αμέσως τους γείτονες, που κάλεσαν την αστυνομία και την πυροσβεστική που ανέσυρε τον σκελετό.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα δεν εντοπίστηκαν κακώσεις ενώ εξαιτίας του ότι δεν βρέθηκαν στον σκελετό ιστοί δυστυχώς δεν μπορούν να διεξάγουν περαιτέρω ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις ώστε να απαντηθούν πολλά από τα ερωτήματα που έχουν προκύψει.

Με την εξαφάνιση του νεαρού είχε ασχοληθεί και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως το Τούνελ».
Ο Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ ζούσε στο Ρόσμπουργκ της Γαλλίας και είχε έρθει στην Ελλάδα στις 5 Ιουλίου 2020. Διέμενε σε πανδοχείο στον Πειραιά και μάλιστα κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε ο σκελετός του. Του άρεσε να κάνει γιόγκα, ενώ σύμφωνα με τις καταθέσεις την ημέρα που εξαφανίστηκε είπε ότι θα πήγαινε για διαλογισμό. Ο άτυχος άνδρα ενδιαφερόταν να μείνει στην Ελλάδα για εργασία, ενώ λίγο καιρό πριν την εξαφάνισή του είχε κάνει αίτηση σε γνωστή εταιρία που προσλαμβάνει άτομα από διάφορες χώρες για να εργαστούν σε τηλεφωνικό κέντρο.


Ο Χαράλαμπος Τσιανάκας


Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας του 27χρονου από την Γαλλία Χαράλαμπος Τσιανάκας, αυτό που μένει τώρα πια να απαντηθεί είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο χορευτής έχασε την ζωή του: «Η επίσημη πληροφόρηση δόθηκε σε εμένα εχθές. Ένας άνδρας που είχε έρθει για διακοπές στη χώρα μας, που δεν είχε κανένα λόγο να κάνει κακό στον εαυτό του, βρέθηκε νεκρός μόλις 50μετρά από το σημείο που έμενε. Η οικογένεια του ενημερώθηκε και είναι συντετριμμένη. Μάλιστα αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στη χώρα μας, ώστε να γίνουν όλες οι διαδικασίες για την επιστροφή του σκελετού στην πατρίδα μου» αναφέρει ο δικηγόρος και προσθέτει:

«Αναζητούμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του και τα αίτια θανάτου του. Να δούμε τι ακριβώς προκάλεσε τον θάνατο του και από εκεί και πέρα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που περιμένουμε, θα κινηθούμε νομικά. Σε καμία περίπτωση σύμφωνα με την δική μου αίσθηση δεν έχουμε να κάνουμε με αυτοκτονία, ούτε με θάνατο από φυσιολογικά αίτια. Θεωρώ πως μιλάμε για εγκληματική ενέργεια. Βρέθηκε μέσα σε μια υδατοδεξαμενή, ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως δεν υπάρχουν σπασμένα κόκαλα, ίσως κάποιος να τον τοποθέτησε εκεί».

Ειδήσεις σήμερα:

Λουτσέσκου: «Με ώθησε η ψυχή μου να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

Aποφασισμένος να «ανεβάσει στροφές» ο Τσίπρας – Σε ρόλο… εμψυχωτή ο Πολάκης

Στους εννέα έφτασαν οι νεκροί από το μακελειό στο Σαν Χοσέ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Πηγή άρθρου www.protothema.gr

You May Also Like

More From Author