Παραδόθηκε ο 12ος ύποπτος για τη δολοφονία του Άλκη

Estimated read time 1 min read


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022, 10:17

Παραδόθηκε ο 12ος ύποπτος για τη δολοφονία του Άλκη

Πριν από λίγο παραδόθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ο 12ος ύποπτος για τη δολοφονία του Άλκη, ο οποίος αποκαλείται «Ντίνος».

Τα αρχικά του υπόπτου που παραδόθηκε είναι Α.Κ. και είναι 22 ετών. Τον Α.Κ. είχε κατονομάσει ο λεγόμενος «ποδοσφαιριστής» Γιάννης Κουμαρόπουλος, κατηγορούμενος στην υπόθεση.

Ο Κουμαρόπουλος είχε δηλώσει στην Αστυνομία και στην κατάθεσή του πως ο Α.Κ. ήταν ο οδηγός του Volkswagen Polo χρώματος ποντικί. Το Volkswagen συμμετείχε στην αυτοκινητοπομπή και μετέφερε την ομάδα των δολοφόνων του Άλκη.

Σύμφωνα με την έκθεση της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, οι κάμερες ασφαλείας δεν έχουν καταγράψει το πρόσωπο του οδηγού του VW , ο οποίος φορούσε σκούφο. 

Ανακοίνωση της οικογένειας του 22χρονου 

Η οικογένεια του Α.Κ. εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία:

Παρουσιάστηκε αυτοβούλως, σήμερα στις 8:30 το πρωί, στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ο 22χρονος, οδηγός του γκρι POLO που σχετίζεται με την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη. Δηλώνει ότι δεν είναι οργανωμένος οπαδός καμιάς ομάδας, δεν είναι μέλος κανενός συνδέσμου, δεν είχε συμμετάσχει ποτέ στο παρελθόν σε επεισόδια αθλητικής ή άλλης μορφής βίας.

Οι συγκατηγορούμενοί του δεν έδωσαν έως σήμερα τα στοιχεία του, γιατί, πολύ απλά, πλην ενός, δεν τον γνωρίζουν (δεν τους έχει, ούτε τον έχουν ξανασυναντήσει).

Περισσότερα σε λίγο…


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022, 10:59

Πηγή άρθρου www.zougla.gr

You May Also Like

More From Author