Πέθανε η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου και άφησε ένα μήνυμα να διαβαστεί μετά τον θάνατό της

Estimated read time 1 min read

Ariadni Gerasimidou/Facebook

Μετά από τέσσερα χρόνια μάχης με τον καρκίνο, η Αριάδνη Γερασιμίδου δεν είναι πια εδώ. Η δημοσιογράφος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή.

Το τελευταίο διάστημα, έχοντας καταλάβει πόσο κρίσιμη ήταν η κατάσταση της υγείας της, είχε γράψει ένα μήνυμα και ζήτησε από τους οικείους της να αναρτηθεί στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μόλις φύγει από τη ζωή. 

Αυτή η ανάρτηση έγινε σήμερα. 

Το μήνυμα της Αριάδνης

«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.

Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!

Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ!

Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους.

Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί!

😉

Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.

Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!

Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)»

Πριν λίγες μόλις ημέρες, η Αριάδνη Γερασιμίδου ανέβασε στο YouTube αυτό που η ίδια ονόμασε «το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής της». Εκεί είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίσει. Μεταξύ αυτών η τραγική ανακοίνωση των γιατρών της, ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που να μπορεί να κάνει. «Δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ», είπε.

Η λάθος διάγνωση 

Ίσως μοιραίο για την ίδια, ήταν το γεγονός ότι αρχικά έγινε λάθος διάγνωση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη της θεραπεία της για επτά μήνες.

«Ήμουν στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα και έβλεπα στο GNTM τη Ζενεβιέβ να λέει ότι η ειλικρίνεια είναι δύναμη, με αφορμή μία κοπέλα που είχε χάσει τα μαλλιά της. Άρχισα να κλαίω και αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο» ανέφερε η Αριάδνη Γερασιμίδου.

«Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου αντεπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ. Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει» πρόσθεσε.

Στο βίντεο είχε καλέσει όλους να παίρνουν δεύτερη και τρίτη γνώμη, για να αποφύγουν τη λάθος διάγνωση, όπως συνέβη με την ίδια. «Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη» είπε.



Πηγή άρθρου www.huffingtonpost.gr

You May Also Like

More From Author