Πάτρα: Τι Είπε Ο Οδηγός Του Καρτ Για Το Ατύχημα

Estimated read time 1 min read

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Πάτρας μετά το σοβαρό ατύχημα σε αγώνα καρτ που συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό ενός εξάχρονου αγοριού. 

Πάτρα: Σοβαρός τραυματισμός 6χρονου μετά από ατύχημα σε αγώνες καρτ

Ο οδηγός ενός από τα καρτ έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στα προστατευτικά, όπου από πίσω υπήρχε κόσμος. Στο σημείο επικράτησε πανικός. Ο οδηγός μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα και δήλωσε συγκλονισμένος από το ατύχημα.

«Με χτύπησε κάποιος οδηγός, έχασα τον έλεγχο και απογειώθηκα» είπε χαρακτηριστικά. «Είμαι πατέρας δύο αγοριών. Η σκέψη μου είναι στο παιδί που χτύπησε μόνο. Είμαι δίπλα του» συνέχισε.   

Μετά το ατύχημα, έγιναν οι πρώτες συλλήψεις. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο άτομα υπεύθυνα για την ασφάλεια της διοργάνωσης, δύο διοργανωτές και ο οδηγός του καρτ.

Ποιες οι προδιαγραφές για τις επιδείξεις με καρτ

Σε τέτοιες διοργανώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπονται πλαστικά προστατευτικά που ονομάζονται «ζέρσεϊ» και μεταλλικά κιγκλιδώματα για την ασφάλεια θεατών αλλά και οδηγών. 

«Από την πρώτη χρονιά οργάνωσης του PICK πρώτο μέλημα ήταν και παραμένει η ασφαλής διεξαγωγή των αθλητικών δραστηριοτήτων εντός πίστας» ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Ατύχημα «καρμπόν» πριν από τέσσερα χρόνια στην Πάτρα 

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται ατύχημα στη διοργάνωση. Το 2017 ένα καρτ ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα ο 21χρονος οδηγός να εκτοξευτεί στο οδόστρωμα. 

Ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί ο οδηγός ή κάποιος από τους θεατές, ωστόσο όσοι παρακολουθούσαν τον αγώνα είχαν «παγώσει». Μάλιστα, σε εκείνο τον αγώνα είχε σημειωθεί και δεύτερο ατύχημα μέσα στην ίδια ημέρα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



Πηγή άρθρου www.star.gr

You May Also Like

More From Author