Πάγωσε η υφήλιος με ποδοσφαιριστή που κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο

Estimated read time 1 min read

Ο 29χρονος Έρικσεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με την UEFA να ανακοινώνει ότι η κατάσταση του ποδοσφαιριστή «σταθεροποιήθηκε».

Στιγμές αγωνίας για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή της εθνικής Δανίας Κρίστιαν Έρικσεν, έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στον αγώνα Δανία – Φινλανδία, αλλά και εκατομμύρια φιλάθλων που παρακολουθούσαν ζωντανά το ματς από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες ή το ίντερνετ.

Στο 43ο λεπτό του ματς, ο παίκτης φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις του και να σωριάζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, δεν προηγήθηκε διεκδίκηση της μπάλας ή σύγκρουση με κάποιον άλλο παίκτη. 

Γιατροί μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και επιχείρησαν τεχνητή αναπνοή στον Έρικσεν και έκαναν χρήση απινιδωτή, τη στιγμή που οι συμπαίκτες του στάθηκαν γύρω του, χωρίς κάποιοι από αυτούς να μπορέσουν να κρατήσουν τα δάκρυά τους. 

Το ματς Δανίας – Φινλανδίας, στο πλαίσιο του Euro 2020, διακόπηκε προσωρινά, με τον παίκτη να μεταφέρεται με φορείο εκτός γηπέδου στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την UEFA, η κατάσταση του Έρικσεν «σταθεροποιήθηκε».

AP PHOTO

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας ανακοίνωσε ότι ο παίκτης έχει τις αισθήσεις του και είναι ζωντανός.

Πηγή άρθρου www.efsyn.gr

You May Also Like

More From Author