Ο 30χρονος ήταν αρχικά επιθετικός, δηλώνει εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ

Estimated read time 1 min read

Για το έγκλημα – σοκ στη Φολέγανδρο μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Άννα Ευθυμίου, σημειώνοντας ότι η αρχική επικοινωνία με τον 30χρονο ήταν δύσκολη.

Σύμφωνα με την ίδια, ο δράστης οδηγήθηκε αρχικά στο λιμεναρχείο Φολεγάνδρου και μετά στο αστυνομικό τμήμα όπου κατόπιν συζήτησης ομολόγησε την πράξη του.

«Ήταν επιθετικός αρχικά, αλλά με διαπραγματεύσεις πείστηκε να παραδοθεί. Ο ίδιος υποστήριξε ότι τσακωθήκαν έτσι βγήκε το αυτοκίνητο εκτός πορείας, και στη συνέχεια την έσπρωξε προς τη θάλασσα» τόνισε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με το skai.gr.

Έχει υποστηρίξει ότι στη συνέχεια κατέβηκε κάτω για να τη βοηθήσει όπου τη βρήκε νεκρή όλα τα στοιχεία εξετάζονται από την εγκληματολογική υπηρεσία, εξήγησε.

Η ΕΛΑΣ αναζητούσε το δράστη σε όλο το νησί στη συνέχεια βρέθηκε κοντά στο σημείο της δολοφονίας της κοπέλας, για την ανεύρεση του συνέδραμαν οι κάτοικοι. Βρίσκεται στην εισαγγελία της Νάξου και την Τρίτη θα πάει στον ανακριτή.

Φολέγανδρος: Το ιστορικό του εγκλήματος που συγκλονίζει

Ήταν Τρίτη 13 Ιουλίου όταν ο 30χρονος μαζί με την Γαρυφαλλιά έφτασαν στη Φολέγανδρο. Το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ κινούνται με το όχημα του καθομολογία δολοφόνου στο βόρειο μέρος του νησιού κοντά στην περιοχή Λυγαριά το ζευγάρι έχει ακόμη έναν έντονο τσακωμό.

Ο 30χρονος έβγαλε το όχημα από το δρόμο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ακινητοποιηθεί στα βράχια λίγα μέτρα πριν τον γκρεμό.

Η 26χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να φύγει από το σημείο. Ο 30χρονος όμως την ακολούθησε και με δυο δυνατές σπρωξιές την ρίχνει στο κενό.

Η Γαρυφαλλιά από ύψος που ξεπερνά τα 3 μέτρα έπσε αρχικά στα βράχια και στη συνέχεια στη θάλασσα όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Τη στιγμή που συνελήφθη από τους αστυνομικούς φέρεται να είπε… «Γαμ…ε η κατάσταση».

Πηγή άρθρου www.newsbeast.gr

You May Also Like

More From Author