Ο Τζόκοβιτς αντίπαλος του Τσιτσιπά στον τελικό της Κυριακής

Estimated read time 1 min read

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του Rolan Garros που θα διεξαχθεί την Κυριακή.
Βάσει ονομάτων ήταν ο ημιτελικός με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και η αλήθεια είναι πως η τιτανομαχία Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφαελ Ναδάλ ήταν ένα από τα καλύτερα ματς στην ιστορία του σύγχρονου τένις.




Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cc13wwqj83hl-se)

Κι αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε πέντε σετ και 3 ώρες 37 λεπτά για να νικήσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο Σέρβος για να φτάσει στο τελικό 3-1 επί του Ισπανού έπρεπε να «παλέψει» μαζί του για 4 ώρες και 15 λεπτά κάνοντας μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις της καριέρας του κόντρα στον βασιλιά του Roland Garros.




Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cc0z2k5gp19t-sf)

O No1 της παγκόσμιας κατάταξης θα αγωνιστεί για 6η φορά στην καριέρα του σε τελικό στο Παρίσι ενώ για να αντιληφθείτε το μέγεθος Ναδάλ αρκεί να αναφέρουμε ότι αυτή ήταν μόλις η 3η του ήττα στο γαλλικό Open όπου έχει συνολικό ρεκόρ 105-3!!!

Ο Ισπανός, ο οποίος είχε χάσει από τον Τζόκοβιτς στον τελικό της Μελβούρνης ξεκίνησε εντυπωσιακά και πήρε το πρώτο σετ με 6-3 για να απαντήσει ο Νόλε με τον ίδιο τρόπο και να ακολουθήσε ένα σετ που δεν ήθελε κανείς να τελειώσει και κρίθηκε στο τάι μπρέικ, έχοντας διάρκεια 93 λεπτά (!!!).




Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cc12ov064bsp-sf)

Με τρία σερί μπρέικ το σκορ έγινε 5-3 για τον Σέρβο, αλλά ο Ναδάλ πήρε τα τρία επόμενα για το 5-6 φτάνοντας σε σετ πόιντ που έσβησε ο Τζόκοβιτς για να οδηγηθεί το σετ στο τάι μπρέικ, εκεί όπου ο Τζόκοβιτς επικράτησε με 7-4.




Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cc132nszzkg9-sf)

Ο Ναδάλ στην εκκίνηση του δ’ σετ προηγήθηκε με 0-2, όμως από εκείνο το σημείο ο μόνος που υπήρχε στο γήπεδο ήταν ο Τζόκοβιτς με τον Σέρβο να παίρνει τα 6 επόμενα γκέιμ και να φτάνει στη νίκη.

Ειδήσεις σήμερα 

Roland Garros: Μυθικός Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τελικό 

«Βόμβα» για Κάρολο-Καμίλα από 55χρονο: «Είμαι γιος σας» – Φωτογραφίες 

Υπόθεση Γιακουμάκη – Ανατριχιαστική κατάθεση από συμφοιτητή του: «Είχε σκεφτεί να πηδήξει από το παράθυρο» 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Πηγή άρθρου www.protothema.gr

You May Also Like

More From Author