Friday, March 29 2024

Ο Κικίλιας βοηθά θύμα τροχαίου που εγκαταλείφθηκε (εικόνες) – ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Estimated read time 1 min read

Ο Υπουργός Υγείας, βρέθηκε τυχαία μπροστά σε ατύχημα που συνέβη στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και έσπευσε αμέσως να προσφέρει την βοήθεια του τόσο στον οδηγό της μοτοσυκλέτας αλλά και τη μητέρα του που τραυματίστηκαν.

Ο υπουργός Υγείας έκανε ποδήλατο στην περιοχή εκείνη τη στιγμή όταν σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα ένα αυτοκίνητο χτύπησε το μικρό δίκυκλο και έφυγε χωρίς να σταματήσει.

Ο κ. Κικίλιας παρέμεινε στο σημείο μέχρι να μπουν οι τραυματίες στο ασθενοφόρο.

 Ο Βασίλης Κικίλιας σε σημαντική προσφορά βοήθειας σε μοτοσυκλετιστή που τον κτύπησε αυτοκίνητο

Ο Στέλιος Λαυράνος είχε μόλις τελειώσει τη δουλειά του και πήγαινε στο σπίτι του με το Yamaha Crypton και την μητέρα του συνεπιβάτη. Στην οδό Πειραιώς, στην είσοδο για την Τεχνόπολις στο Γκάζι, ένα αυτοκίνητο κτύπησε το μικρό δίκυκλο, έριξε στην άσφαλτο τους δύο επιβαίνοντες και έφυγε χωρίς να σταματήσει!

Μέσα στην ατυχία των δύο τραυματιών, με τον Στέλιο να σπάει το πόδι του και τη μητέρα του να έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, είχαν την τύχη εκείνη την ώρα να περνάει από εκείνο το σημείο, κάνοντας ποδήλατο, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Αμέσως άφησε το ποδήλατό του και συγχρόνως έδωσε βοήθεια στους τραυματίες την ώρα που τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και κάλεσε και σε βοήθεια διερχόμενους γιατρούς, προσφέροντας σημαντική υπηρεσία.

Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο βρέθηκε ο Γιώργος Παπασταύρου, από το κοντινό Mega Stock Bazzar, που έβγαλε και τις φωτογραφίες και μετά από λίγο και ο πατέρας του Σταύρος Παπασταύρου από τα Papastavrou Shops της Καλλιρρόης, που μας μετέφεραν το ότι ο κ. Κικίλιας με ζήλο και πραγματική φροντίδα επέβλεψε την επί τόπου περίθαλψη και δεν έφυγε παρά μόνο όταν οι τραυματίες μπήκαν στο ασθενοφόρο.

Ελπίζουμε ότι μητέρα και γιός θα αναρρώσουν, παρά το ότι ο τραυματισμός της μητέρας φαίνεται πολύ σοβαρός.

Όμως δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε τον Κύριο Βασίλη Κικίλια, πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως Υπουργό, για όλα όσα έκανε για κάποιους από εμάς, αφού δυστυχώς οι ευάλωτοι μοτοσυκλετιστές συχνά πέφτουμε θύματα κάποιων και μάλιστα πολλές φορές με εγκατάλειψη από τους θύτες.

kiki2

Από την καρδιά μας Μπράβο του!

kiki

Δείτε την ανάρτηση του μάρτυρα

{https://www.facebook.com/dimitris.diatsidis/posts/10158153471073785}

GOOGLE NEWSΑκολουθήστε το Dikaiologitika News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

viber Το Dikaiologitika News και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή άρθρου www.dikaiologitika.gr

You May Also Like

More From Author

Πυρά και από Λουξεμβούργο κατά Ερντογάν: Δεν συζητάμε τελωνειακή ένωση όσο συνεχίζει την «αυταρχική εκτροπή» του | ΚΟΣΜΟΣ

Lockdown: Τι αλλάζει στο λιανεμπόριο από Δευτέρα

You May Also Like: