Ο Γκλέτσος απαντά σε δημοσίευμα: «Δεν έχω καμία σχέση με το κύκλωμα ναρκωτικών» | ΕΛΛΑΔΑ

Διαψεύδει ο Απόστολος Γκλέτσος την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση ναρκωτικών, με πρωταγωνιστή έναν Λιμενικό.

Ο ηθοποιός μίλησε στο protothema.gr, που δημοσίευσε το διαβιβαστικό της δικογραφίας για υπόθεση κυκλώματος κοκαΐνης. Συμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στο διαβιβαστικό αναφέρεται ότι υπάρχουν και άτομα που δεν έχουν συλληφθεί αλλά έχουν ταυτοποιηθεί, μεταξύ των οποίων και πρόσωπα που προμηθεύονταν ναρκωτικές ουσίες από εμπλεκόμενο αξιωματικό του λιμενικού. Οπως σημειώνει το δημοσίευμα, το όνομα του Απόστολου Γκλέτσου αναφέρεται στη δικογραφία της υπόθεσης.

«Από την περαιτέρω αξιολόγηση των τηλεφωνικών συνομιλιών, κατηγορούμενοι για προμήθεια ναρκωτικών ουσιών, πέρα από τους συλληφθέντες, τυγχάνουν και έτερα άτομα-ιδιώτες, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν, γιατί δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις του αυτοφώρου. Ωστόσο, τα στοιχεία τους έχουν ταυτοποιηθεί. Μεταξύ των προαναφερόμενων είναι και ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας και ηθοποιός Γκλέτσος Απόστολος ηθοποιός (σ.σ αναφέρονται όλα τα στοιχεία ημερομηνία γέννησης, κατοικίας) ο οποίος φέρεται να προμηθεύεται ναρκωτικές ουσίες από τον λιμενικό», αναφέρει η σχετική παράγραφος της δικογραφίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κύκλωμα ναρκωτικών: Ο «τσοπάνης», τα «κυδώνια» και η «χρυσή κασετίνα» -Οι κωδικοί, ο λιμενικός και ο γνωστός ηθοποιός

Συνελήφθη Λιμενικός για διακίνηση ναρκωτικών -Στο πελατολόγιό του γνωστός ηθοποιός

Γκλέτσος: Δεν έχω καμία σχέση

«Αναφέρει ότι “φέρεται”. Όταν θα αποδειχτεί, θα τα ξαναπούμε. “Φέρεται”. Λέει μια παροιμία στο χωριό μου ότι αν άκουγε ο Θεός τους κόρακες, δεν θα υπήρχε κανένας γάιδαρος ζωντανός στην κοιλάδα. Όταν θα αποδειχτεί αυτό με το καλό, τότε θα τα ξαναπούμε. Προς το παρόν λέω κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμία σχέση. Αυτή είναι η δήλωσή μου και σας το είπα για να το κρατήσετε. Ο,τι ακριβώς σας είπα. Αν άκουγε ο Θεός τους κόρακες, δεν θα υπήρχε κανένα γαϊδούρι ζωντανό. Δεν έχω καμία σχέση», απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος στο protothema.gr.

Ο κ. Γκλέτσος αναφέρεται και στον λιμενικό που συνελήφθη, λέγοντας: «Και πιστεύω ότι και αυτός ο άνθρωπος με τα τρία του παιδιά, που τον γνωρίζω τρεις γενιές οικογενειακά, δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τέτοια πράγματα. Εγώ σας επαναλαμβάνω ότι δεν έχω σχέση με όλα αυτά και προχωράμε. Η αλήθεια θα λάμψει».

Απαντώντας σχετικά με το πώς ενεπλάκη το όνομά του στην υπόθεση, δηλώνει: «Εφόσον αυτή η ιστορία είναι στη Δικαιοσύνη, βεβαίως οι Αρχές θα πρέπει να ψάξουν τους πάντες». Για το αν έχει κληθεί από τις Αρχές, αναφέρει: «Όχι. Ο,τι ακούω, το ακούω πρώτη φορά από εσάς. Δεν έχω καμία σχέση».

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Πηγή άρθρου www.iefimerida.gr

You May Also Like

More From Author