Ο έλεγχος DNA θα φωτίσει το έγκλημα στην Κυπαρισσία

Estimated read time 1 min read

Τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης του ανθρώπινου σκελετού που βρέθηκε σήμερα το πρωί σε αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία, όπως επίσης και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, περιμένουν οι αρχές που πραγματοποιούν έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιάννης Δούζης, «ολοκληρώθηκε η αυτοψία στο χώρο που βρέθηκε ο σκελετός και η εκταφή του, ενώ όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα μετρίου αναστήματος». Πρόσθεσε ότι «αύριο πρόκειται να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ όσον αφορά στην ταυτοποίηση του σκελετού, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις DNA, μέσω των ιστών που έχουν βρεθεί».

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα μιας γυναίκας βρέθηκε τσιμεντωμένο σε σπίτι στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε κάποιο σημείο της αυλής του σπιτιού, γεγονός που τους κίνησε την περιέργεια. Ενημέρωσαν την αστυνομία και σήμερα ειδικό μηχάνημα έσκαψε το σημείο και βρέθηκε οστά θαμμένα κάτω από το τσιμέντο. 

Στο εν λόγω οίκημα έμενε πριν από καιρό και πριν αναχωρήσει για τη Ρουμανία ο σύντροφος της 42χρονης Ρουμάνας Μόνικα Γκιους, η οποία αγνοείται από τον περασμένο Φεβρουάριο. Με βάση το παραπάνω γεγονός υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το πτώμα ανήκει στην 42χρονη που διέμενε εδώ και 20 χρόνια στην Κυπαρισσία, όπου εργαζόταν ως καθαρίστρια ή φρόντιζε ηλικιωμένους, αν και τελευταία ήταν άνεργη και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Πηγή άρθρου www.efsyn.gr

You May Also Like

More From Author