Οργισμένη αντίδραση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για Σάκκαρη: Σεβαστείτε την Μαρία – Δεν φταίει σε τίποτα

Estimated read time 1 min read

Οργισμένη ήταν η αντίδραση από τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, στο σεξιστικό tweet της πρωταγωνίστριας των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στελέχους του κόμματος, Άννας Ελεφάντη, η οποία επιτέθηκε με αήθη τρόπο στην Μαρία Σάκκαρη.

Ο γιος του πρωθυπουργού, ο οποίος βρίσκεται σε σχέση με την ελληνίδα τενίστρια, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει πως «είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά».

Παράλληλα, απαντώντας προσωπικά στην κ. Ελεφάντη, αλλά και στους «υπόλοιπους σχολιαστές» εξηγεί πως έχει αποδεχτεί πλέον το να συμπεριλαμβάνεται «στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία» ωστόσο ζητά να σεβαστούν τη Μαρία Σάκκαρη «η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

«Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή» καταλήγει.

Δείτε την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Το σεξιστικό tweet για τη Μαρία Σάκκαρη

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, σχολιάζοντας τη διπλή γκάφα της ΕΡΤ να μην δείξει την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στα προκριματικά των κρίκων, καθώς και την αναμέτρηση του Παναγιώτη Γκιώνη με τον Αιγύπτιο, Αχμέντ Σαλέχ, για τον 2ο γύρο του πινγκ πονγκ, η κυρία Ελεφάντη εξαπέλυσε αναίτια και σεξιστική επίθεση κατά της Μαρίας Σάκκαρη, γράφοντας χαρακτηριστικά στο Twitter πως: «Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού».

Δείτε την ανάρτησή της

Οργισμένη αντίδραση από τη ΝΔ

Αντίδραση ήρθε και από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία με ανακοίνωσή της κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για «πόλεμο λάσπης άνευ ορίων» και επικρίνει τον Αλέξη Τσίπρα, ότι «δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν».

«Ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιος του και μια παγκόσμιου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ. Μητσοτάκης. Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές. Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Αννας Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο.

Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών.

Ο κ. Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν» ανέφερε η ανακοίνωση.

Χαμός στο Twitter

Η εν λόγω ανάρτηση δεν προκάλεσε αντιδράσεις μόνο στη Νέα Δημοκρατία, αφού στο twitter έγινε χαμός με τους χρήστες να κάνουν λόγο για ακραίο σεξισμό, απέναντι σε μια αθλήτρια, η οποία κάνει περήφανη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο



Πηγή άρθρου www.in.gr

You May Also Like

More From Author