Οργή στην Κρήτη: Παρέα νεαρών καταστρέφει δέντρο στα Χανιά – Δείτε βίντεο

Estimated read time 1 min read

Αγανάκτηση και οργή προκαλεί το βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος στην οδό Χάληδων στα Χανιά Κρήτης.

Το βίντεο δημοσιεύει το zarpanews.gr και σε αυτό φαίνονται αρχικά δύο νεαροί και στη συνέχεια τρεις να σπάνε με μανία ένα δέντρο.

Χανιά: «Καλόπαιδα» σπάνε δέντρα στη ΧάληδωνΔείτε περισσότεραhttps://www.zarpanews.gr/apisteyto-peristatiko-sta-chania-kalopaida-espasan-dentra-sti-chalidon-alla-toys-tsakosan-oi-kameres-video/

Posted by Zarpa.gr on Sunday, October 16, 2022

Μια παρέα νεαρών που βρίσκεται παραδίπλα, κοιτά «άπραγη» και απαθής το σκηνικό να εκτυλίσσεται. Άγνωστο παραμένει εάν πρόκειται για τουρίστες ή ντόπιους.

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης με μια δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνει πως τέτοιες πράξεις είναι απαράδεκτες και τονίζει πως ο δήμος θα πράξει τα δέοντα, εννοώντας προφανώς πως θα αποκαταστήσει τη ζημιά.

«Γιατί ρε παιδιά; Πόσο εύκολο θα ήταν να πούμε “όχι, δεν γίνονται αυτά στα Χανιά” ή “το δικό μου το παιδί δεν θα το έκανε ποτέ”. Μαντέψτε όμως: Αυτή είναι μια εικόνα από την καρδιά της πόλης, χθες βράδυ στην οδό Χάληδων. Μια παρέα καταστρέφει ένα δέντρο, λίγο πιο πέρα κάποιοι ακόμα, κοιτάνε και γελάνε, επικροτούν, διασκεδάζουν. Ειδικά χθες, που η φύση έδειξε το σκληρό πρόσωπό της στην Κρήτη, η εικόνα μιας παρέας που καταστρέφει ένα κομμάτι της φύσης μας πληγώνει όλους. Φυσικά, ο Δήμος μας θα πράξει τα δέοντα»

Γιατί ρε παιδιά; Πόσο εύκολο θα ήταν να πούμε «όχι, δεν γίνονται αυτά στα Χανιά» ή «το δικό μου το παιδί δεν θα το έκανε ποτέ». Μαντέψτε όμως: Αυτή είναι μια εικόνα από την καρδιά της πόλης, χθες βράδυ στην οδό Χάληδων. Μια παρέα καταστρέφει ένα δέντρο, λίγο πιο πέρα κάποιοι ακόμα, κοιτάνε και γελάνε, επικροτούν, διασκεδάζουν. Ειδικά χθες, που η φύση έδειξε το σκληρό πρόσωπό της στην Κρήτη, η εικόνα μιας παρέας που καταστρέφει ένα κομμάτι της φύσης μας πληγώνει όλους. Φυσικά, ο Δήμος μας θα πράξει τα δέοντα.

Posted by Παναγιώτης Σημανδηράκης on Sunday, October 16, 2022



Πηγή άρθρου www.newsbeast.gr

You May Also Like

More From Author