Οι παίκτες της ΑΕΚ έστειλαν τις ευχές τους στον Δανό (ΦΩΤΟ)

Estimated read time 1 min read

Σοκ προκλήθηκε σήμερα με τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος έπεσε στο έδαφος στη διάρκεια του αγώνα Δανία-Φινλανδία και έχασε τις αισθήσεις του.

Οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ μπήκαν στο γήπεδο και του έκαναν τεχνητή αναπνοή για να τον κρατήσουν στη ζωή. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της UEFA, ο Κρίστιαν Έρικσεν διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ενώ η κατάσταση του «έχει σταθεροποιηθεί». Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Δανίας, η οποία με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι ο 29χρονος είναι ζωντανός και η κατάστασή του είναι σταθερή.

Αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ, όπως ο Πέτρος Μάνταλος, ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Μάριο Μιτάι έκανε ανάρτηση για τον Δανό άσο:

Κρίστιαν Ερικσεν: Οι παίκτες της ΑΕΚ έστειλαν τις ευχές τους στον Δανό (ΦΩΤΟ)Κρίστιαν Ερικσεν: Οι παίκτες της ΑΕΚ έστειλαν τις ευχές τους στον Δανό (ΦΩΤΟ)Κρίστιαν Ερικσεν: Οι παίκτες της ΑΕΚ έστειλαν τις ευχές τους στον Δανό (ΦΩΤΟ)Κρίστιαν Ερικσεν: Οι παίκτες της ΑΕΚ έστειλαν τις ευχές τους στον Δανό (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

Πηγή άρθρου www.enwsi.gr

You May Also Like

More From Author