Οικογένεια Γάλλων τα τέσσερα θύματα της πτώσης από πολυκατοικία στην Ελβετία

Estimated read time 1 min read

Cyril Zingaro/Keystone via AP

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια από τον μυστήριο θάνατο τεσσάρων ανθρώπων και τον σοβαρό τραυματισμό ενός από πτώση από τον 7ο όροφο κτιρίου στην πόλη Μοντρέ, στην Ελβετία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται για τέσσερις Γάλλους, μέλη της ίδιας οικογένειας, οι οποίοι έπεσαν στο κενό υπό συνθήκες που παραμένουν μυστηριώδεις, όπως αναφέρει η αστυνομία. Την ίδια στιγμή, το πέμπτο μέλος της οικογένειας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι λόγοι της οικογενειακής τραγωδίας παραμένουν, ωστόσο, άγνωστοι. Όμως, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το περιστατικό συνέβη όταν αστυνομικοί έφθασαν στο διαμέρισμα της οικογένειας «για να εκτελέσουν ένα ένταλμα που είχε εκδοθεί σε σχέση με την κατ’ οίκον εκπαίδευση ενός παιδιού», αναφέρεται στο δελτίο τύπου της αστυνομίας. Το ένταλμα αφορούσε τον πατέρα, έναν 40χρονο Γάλλο, που διέμενε σε αυτό το διαμέρισμα.

Οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα και άκουσαν μια φωνή να τους ρωτάει ποιος ήταν. Αφότου δήλωσαν την ταυτότητά τους, σταμάτησε να ακούγεται ο οποιοσδήποτε ήχος από το διαμέρισμα.

«Οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στο διαμέρισμα. Και εκείνη τη στιγμή, προφανώς, ελήφθη η απόφαση από την οικογένεια να πηδήξει στο κενό από το μπαλκόνι του 7ου ορόφου», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του καντονιού Βω, o Ζαν Κριστόφ Σοτερέλ, στο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTS.

Μην μπορώντας να έλθουν σε επαφή με τους ενοίκους, αποχώρησαν από το σημείο, όμως, στο μεταξύ, ένας μάρτυρας τηλεφώνησε στην αστυνομία για να ειδοποιήσει πως άνθρωποι είχαν πέσει από το μπαλκόνι ενός διαμερίσματος. Ο αυτόπτης μάρτυρας «ήταν παρών τη στιγμή που τα μέλη της οικογένειας έπεσαν», διευκρίνισε ο Σοτερέλ.

Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές λένε ότι πρόκειται ο 40χρονος πατέρας, η 41χρονη σύζυγός του, η δίδυμη αδελφή της και η 8χρονη κόρη του ζευγαριού είναι οι τέσσερις νεκροί. Ταυτόχρονα, ο 15χρονος γιος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Πηγή άρθρου www.efsyn.gr

You May Also Like

More From Author