Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Νεκρός σε τροχαίο ο 46χρονος ιδρυτής του συγκροτήματος Razastarr -Τον χτύπησαν και τον εγκατέλειψαν | ΕΛΛΑΔΑ

Estimated read time 1 min read

Τραγικό θάνατο σε ηλικία μόλις 46 ετών βρήκε ο Οδυσσέας-Αντρέας Τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr μετά από τροχαίο το βράδυ της Κυριακής (22/8), σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο άτυχος 46χρονος εντοπίστηκε περίπου στη μία τα ξημερώματα στο 30ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Θηβών-Θίσβης. Ο οδηγός που τον παρέσυρε απομακρύνθηκε από το σημείο και έκτοτε αναζητείται. Την έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη έχει αναλάβει το ΑΤ Θηβών.

Αδερφή του Οδυσσέα είναι η Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, γνωστή και ως Sadahzinia, που αποτελεί μία από τις διασημότερες Ελληνίδες ράπερ και μέλος του γνωστού συγκροτήματος Active Member, η οποία επιβεβαίωσε την είδηση με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Νικόλας Καρίμανλης με τον οποίον είχαν ιδρύσει τους Razastarr, ανήρτησε μία μαύρη εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σε ένδειξη πένθους. Όπως ήταν φυσικό η είδηση του θανάτου του σκόρπισε στην θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο και ιδιαίτερα τη σκηνή του χιπ χοπ…

Πηγή άρθρου www.iefimerida.gr

You May Also Like

More From Author