Νότης Σφακιανάκης: Ποιος βρέθηκε στο πλευρό του τραγουδιστή τις πρώτες ώρες στο κρατητήριο

Estimated read time 1 min read

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» σχολιάστηκε η σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη – Οι επισκέψεις στο κρατητήριο και η δημοσιοποίηση του ονόματός του

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» σχολιάστηκε η σύλληψη του πασίγνωστου τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, τον οποίο σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ το βράδυ της Κυριακής (29/11). Στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών, ένα όπλο με ληγμένη άδεια κυκλοφορίας και ένα τέιζερ.

Διαβάστε ακόμα: Κούγιας για Σφακιανάκη: Δεν ήταν δική του η κοκαΐνη – Δεν έχει παραδεχθεί πως είναι χρήστης

Για τη σύλληψη του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, ως νομικός του εκπρόσωπος, μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας πως τη κοκαΐνη που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του καλλιτέχνη δεν ήταν δική του και πως «το όπλο το είχε χρόνια, η άδεια είχε λήξει». «Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον εισαγγελέα», είπε ο Νότης Σφακιανάκης στις Αρχές, σύμφωνα με τον εντολέα του.

Διαβάστε ακόμα: Νότης Σφακιανάκης: Από το ρεκόρ πωλήσεων και τη Χρυσή Αυγή μέχρι τη σύλληψη με κοκαΐνη και όπλο

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» σχολίασε το περιστατικό ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με τον καλλιτέχνη: «Πήγαν και τον είδαν πολλοί άνθρωποι χθες το βράδυ στο κρατητήριο ένας από αυτούς ήταν και ο Κώστας Μπερτάκης ο επιχειρηματίας. Εντύπωση μου κάνει ότι αμέσως το όνομα του Νότη Σφακιανάκη βγήκε σε όλα τα sites και αποκαλύφθηκε ότι είναι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης που συνελήφθη».

Ο δημοσιογράφος πιστεύει ότι πρόκειται για μία «υποκρισία του συστήματος» όπως είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι και από το χώρο του αθλητισμού και της showbiz που έχουν κάνει ίδιες πράξεις – τις οποίες δεν επικροτούμε, δεν επικροτούμε το όπλο και τη μικροποσότητα ναρκωτικών – αλλά γνωστό ένα όνομα γίνεται αφού πάει στην εισαγγελία, μιας και μιλάμε για πλημμέλημα. Δεν κάνω το δικηγόρο του Νότη Σφακιανάκη. Όταν συνεργαστήκαμε ήταν υπόδειγμα, δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Αφού έχει στείλει το μήνυμά του για να βγει έξω, γίνεται ένας έλεγχος και αμέσως ελέγχουν το τσαντάκι;».

Σε live επικοινωνία του «Ευτυχείτε» με τον Αλέξη Κούγια ο γνωστός ποινικολόγος είπε ότι πράγματι απαγορεύεται από τον νόμο η δημοσιοποίηση του ονόματος πριν πάει στον εισαγγελέα και τόνισε ότι «Μου έκανε εντύπωση πώς διέρρευσε το όνομά του. Πολλά site έχουν πληροφόρηση από αστυνομικούς. Θα έπρεπε να ερευνηθεί γιατί ο νόμος το απαγορεύει. Αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να αποφευχθεί όταν πρόκειται για τόσο γνωστό όνομα» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Νότης Σφακιανάκης προσήλθε στην Ευελπίδων με χειροπέδες.

Πηγή άρθρου www.ethnos.gr

You May Also Like

More From Author