Νεφώσεις με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Νεφώσεις με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Συννεφιά και μικρή άνοδο του υδραργύρου θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά και νότια, σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.

Λίγες νεφώσεις  αναμένονται στην Αττική που τις πρωινές ώρες θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 5 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 μέχρι 17 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αναμένονται στη Θεσσαλία, την  ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, ενώ είναι πιθανόν να βρέξει στα νότια το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 μέχρι 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις θα εκδηλωθούν στη Μακεδονία και τη Θράκη οι οποίες βαθμιαία στα δυτικά θα αυξηθούν. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 μέχρι 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη δυτική Στερεά, την Ήπειρο, την δυτική Πελοπόννησο  και στα νησιά του Ιόνιου, θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 μέχρι 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ενώ από το βράδυ στα νότια θα σημειωθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 μέχρι 20 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες και την Κρήτη που το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 μέχρι 19 βαθμούς Κελσίου.

More From Author