Thursday, March 28 2024

Νεκρή στο σπίτι της η επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου

Estimated read time 1 min read

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία του Αιγίου από την είδηση του θανάτου της 43χρονης Μαρίτας Αγγελοπούλου, συνδιοκτήτριας του γνωστού καταστήματος εστίασης «Ανώνυμο», στο Λόγγο Αιγιαλείας.

Η 43χρονη βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί στο σπίτι της στο Αίγιο από οικείου της, ενώ στο σημείο έσπευσε η αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop.gr, πρόκειται για αιφνίδια θάνατο από παθολογικά αίτια, ωστόσο απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.


Η Μαρίτα Αγγελοπούλου ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στην κοινωνία του Αιγίου αλλά και στην Πάτρα, καθώς επρόκειτο για μία ενεργή επιχειρηματία στο χώρο της εστίασης.Παράλληλα, ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ενώ υπήρξε και κριτής στα καλλιστεία και είχε δική της διαδικτυακή εκπομπή.

Μεγάλη της αδυναμία ο αδερφός της Γιώργος, τον οποίο συχνά ανέφερε στα ποστ της στο facebook. Αυτό έκανε και στην τελευταία της ανάρτηση στις 22 Ιουλίου στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά:


«Ο αδερφούλης σου είναι εκεί για να σε βοηθήσει όταν δεν καταλαβαίνεις με τίποτα τα ρημαδομαθηματικά. Είναι εκεί για να σε βοηθήσει να θα σου φτιάξει τον υπολογιστή που έχει χαλάσει (λαμπρή ευκαιρία να τονίσει πόσο «ανίδεη» και «άσχετη» είσαι).Αλλά Αν έχεις αδερφό, είτε είναι μικρότερος, είτε μεγαλύτερος ένα είναι βέβαιο: θα τις φας. Μπορεί να τις τρως καθημερινά, μπορεί να τις τρως όταν έχει τα νεύρα του, μπορεί να τις τρως μόνο όταν κάνεις κάτι απ’ αυτά που βρίσκονται στη λίστα «πράγματα που αν μου κάνεις θα τις φας». Όμως, μια στο τόσο, θα έχεις την ευκαιρία που καρτερικά περίμενες. Και τότε, θα έρθει η σειρά σου να δώσεις μια ηχηρή καρπαζιά ή –αν είσαι γνήσιο θηλυκό- μια οδυνηρή νυχιά …. Για σένα George Angelopoulos Η ερωτευμένη……πάντα μαζί σου Μαριτα Αγγελοπουλου»

Μιλώντας στο pelop.gr πριν ένα χρόνο περίπου για την δολοφονία του πατέρα της Άγγελου, καθηγητή μαθηματικών και ιδιοκτήτη φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, ο οποίος έπεσε νεκρός στις 3 Φεβρουαρίου του 2011, έξω από το σπίτι του στο Αίγιο, είχε πει χαρακτηριστικά:

««Πρόκειται για ένα γεγονός που συντάραξε, τον εσωτερικό μου κόσμο πρωτίστως, όλη την ύπαρξη μου ή γίνεσαι πιο δυνατός ή καταρρέεις. Εγώ επέλεξα να γίνω πιο δυνατή. Οι αρχές και οι αξίες του πατέρα μου, ήταν η δύναμη μου για να μην «πέσω».

Image

Πηγή άρθρου www.dikaiologitika.gr

You May Also Like

More From Author

Ακραίος Λαβρόφ, υπέρ ανατροπής της κυβέρνησης του Κιέβου και προσάρτησης της Ουκρανίας

Ακραίος Λαβρόφ, υπέρ ανατροπής της κυβέρνησης του Κιέβου και προσάρτησης της Ουκρανίας

Δεξίωση για την 48η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας: Έκλεψε την παράσταση σκύλος

Δεξίωση για την 48η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας: Έκλεψε την παράσταση σκύλος

You May Also Like: