Να ανοίξουν τα τηλέφωνα του Γιώργου Σαββίδη – Μονόδρομος για τους ανακριτές η απόφαση

Estimated read time 1 min read

Η άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών που είχε ο Γιώργος Σαββίδης, γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, είναι πλέον μονόδρομος για τις δικαστικές αρχές.

Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις για στενές σχέσεις των χούλιγκαν που έχουν συλληφθεί για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη, με την ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά και οι σοκαριστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε το in, με τον Γιώργο Σαββίδη να καρφώνει ένα μαχαίρι σε τραπέζι, οδηγούν σε πολλά συμπεράσματα.

Ο ανακριτής που έχει αναλάβει την υπόθεση δε μπορεί παρά να ζητήσει να «ξεκλειδώσουν» τα τηλέφωνα του Γιώργου Σαββίδη, ενδεχομένως κι άλλων στελεχών της ΠΑΕ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν συνδέονται με τους δολοφόνους του Αλκη.

Αν δηλαδή μπορούν να κατηγορηθούν για υποκίνηση μίσους και ποια είναι η σχέση με την «εγκληματική ομάδα» που έβγαινε για «κυνήγι» στα στενά της Θεσσαλονίκης ζητώντας αίμα.

Αυτή η ομάδα των 12 χούλιγκαν, προς το παρόν, που το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Αλκη στην περιοχή του Χαριλάου, έκαναν βόλτες σαν «τάγμα εφόδου» ρωτώντας περαστικούς «τι ομάδα είσαι».

Ο 19χρονος φίλαθλος του Αρη τόλμησε να τους πει τις ποδοσφαιρικές του προτιμήσεις και αυτοί τον σκότωσαν με δρεπάνια και κλωτσιές.

Μαχαίρια και προκλήσεις

Με τον Γιώργο Σαββίδη πότε να καρφώνει μαχαίρια και πότε να αναρτά βίντεο με προκλητικά συνθήματα έξω από το γήπεδο του Αρη, το «Κλεάνθης Βικελίδης», είναι πλέον αντιληπτό ότι μπαίνει στο κάδρο των ανακριτικών αρχών.

Το μαχαίρι του Γιώργου Σαββίδη

Η άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών θα μπορούσε να αποκαλύψει ενδεχόμενες κλήσεις ή μηνύματα του κ. Σαββίδη και άλλων, με σκληρούς χούλιγκαν του ΠΑΟΚ. Αλλωστε είναι σε εξέλιξη έρευνα, μετά τις καταγγελίες του δικηγόρου Αλέξη Κούγια, που έδειξε το μαχαίρι που πόσταρε στο instagram ο Γιώργος Σαββίδης.

Και η άρση θα πρέπει φυσικά να αφορά και διάφορες εφαρμογές που υπάρχουν εγκατεστημένες και οι οποίες θα μπορούσαν να περιέχουν φωτογραφίες ή άλλα μηνύματα.

Μόνο με τον τρόπο αυτό θα μπορούσαν να έρθουν στο φως ενδεχόμενες διασυνδέσεις του γιου του Ιβάν Σαββίδη ή άλλων διοικητικών στελεχών του ΠΑΟΚ με το «τάγμα εφόδου» που δολοφόνησε τον Αλκη πριν από μερικές ημέρες.

Αλλωστε, οι δικαστικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση, έχουν πλέον στα χέρια τους και τις απολογίες των κατηγορουμένων με κάποιους να «δίνουν» συντρόφους τους στον Σύνδεσμο του ΠΑΟΚ.

Επίσης, θα πρέπει να ερευνηθεί με ποιο τρόπο λειτουργούσαν παράνομα οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων του ΠΑΟΚ σε όλη την Ελλάδα.

Ποιος δηλαδή στήριζε και πιθανότατα χρηματοδοτούσε αυτούς τους Συνδέσμους που έχουν σχέση με τη «Θύρα 4» της ομάδας. 



Πηγή άρθρου www.to10.gr

You May Also Like

More From Author