Νίκησε η δημοκρατία, το χρωστάμε στα τέσσερα λεπτά του Παύλου

Estimated read time 1 min read

Ραντεβού στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων που αποφάσισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση έδωσε ξανά για σήμερα η Μάγδα Φύσσα, η οποία αποχώροντας από το δικαστήριο αργά το βράδυ της Τετάρτης χαρακτηρίσε «ιστορική νίκη» την απόφαση που ανακοινώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι.

«Σημασία έχει ότι σήμερα (σ.σ. χθες) είναι μια ιστορική νίκη αυτή και αύριο (σ.σ. σήμερα) περιμένουμε τις ποινές και όλα τα υπόλοιπα. Εύχομαι να είναι και η αυριανή ημέρα σαν τη σημερινή» δήλωσε η Μάγδα Φύσσα έξω από το Εφετείο.

«Σήμερα (σ.σ. χθες) νίκησε η Δημοκρατία. Το χρωστάμε στον Παύλο, στην πολιτική αγωγή που αγωνίστηκε τόσο πολύ όλο αυτό τον καιρό. Γιατί έδωσε μεγάλο αγώνα και τους οφείλουμε και σε αυτούς ένα μεγάλο ευχαριστώ. Και φυσικά και στον Παύλο, για όλα, το αίμα του, τη ζωή του που έχασε. Το ότι άντεξε. Να μην το ξεχνάμε. Τα τέσσερα λεπτά του Παύλου είναι πολύ σημαντικά για να μπορέσουν να τους συλλάβουν. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα τα ξαναπούμε. Εδώ θα είμαστε» κατέληξε η Μάγδα Φύσσα.


Η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα συγκλόνισε με την αντίδρασή της μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης του δικαστηρίου.

«Ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου» φώναξε η Μάγδα Φύσσα σηκώνοντας τα χέρια της ψηλά.



«Δικαιώθηκα, έχασα ένα παιδί αλλά έχω κερδίσει όλα τα παιδιά του κόσμου» συνέχισε η κ. Φύσσα, απευθυνόμενη στους συγκεντρωμένους έξω από το εφετείο, οι οποίοι απάντησαν, φωνάζοντας: «Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο «θησαυρός» του Καντάφι βρέθηκε στη Λιμόζ – Τον διακινούσε η τουρκική μαφία

Πέθανε και ο δεύτερος αστυνομικός που πήγε να βοηθήσει στη φωτιά στον Άγιο Κοσμά

Ελεύθερος με ένα εκατ. δολάρια εγγύηση ο αστυνομικός που σκότωσε τον Τζορτζ Φλόιντ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>

Πηγή άρθρου www.protothema.gr

You May Also Like

More From Author