Νέο βίντεο από τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στην Ομόνοια

Estimated read time 1 min read

Τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του Μετρό από τους δύο ανηλίκους στην Ομόνοια κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Το νέο βίντεο – ντοκουμέντο με τους δύο δράστες να ξυλοκοπούν τον σταθμάρχη του μετρό μπροστά στα έντρομα μάτια επιβατών, παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Σε βάρος των δύο αδελφών ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για κακούργημα για «βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη». Την ίδια στιγμή ο ειδικός φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και του ασκήθηκε δίωξη για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία.

Στο νέο βίντεο εμφανίζονται οι δύο ανήλικοι και ο σταθμάρχης να αποβιβάζονται από τον συρμό. Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει μεταξύ άλλων τη στιγμή που ο ένας από τους δύο δράστες πετά στον σταθμάρχη ένα κουτάκι αναψυκτικού και στη συνέχεια που τον χτυπά στο πρόσωπο.

Στον καβγά μπλέκεται και ο αδελφός, με τον σταθμάρχη να πέφτει στο έδαφος και τους δύο ανηλίκους να τον ξυλοκοπούν.

Μετά την πράξη του οι δράστες τρέπονται σε φυγή. Επιβιβάζονται σε άλλο συρμό με κατεύθυνση προς Μοναστηράκι, όπου εντοπίζονται από άλλη κάμερα ασφαλείας. Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας των δύο δραστών χαρακτήρισε «διαμάντια» τα παιδιά του, επισημαίνοντας ότι ήταν η «κακιά στιγμή».

Ανήλικοι ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του Μετρό στην Ομόνοια – Τι υποστήριξε η μητέρα των δραστών

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου 2021 η μητέρα των παιδιών υποστήριξε ότι ο σταθμάρχης κρύβει σημαντικό μέρος της ιστορίας, προσθέτοντας μάλιστα πως ο άνδρας χειροδίκησε κατά του 17χρονου, βρίζοντας τόσο τον ίδιο όσο και τον αδελφό του.

«Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή πίστεψα σε αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, γι’ αυτό παλεύω» τόνισε η μητέρα των δύο ανηλίκων σε δηλώσεις της στο Mega. Και πρόσθεσε: «Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια».

Και κατέληξε, επισημαίνοντας: «Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι. Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης».

 

 



Πηγή άρθρου www.athensvoice.gr

You May Also Like

More From Author